مقاله معرفی برخی خصوصیات گیاه پسته خوراکی (Pistacia vera) و روناس (Rubia tinctorum)، دو گونه مناسب برای بیشه زراعی در خاک های شور


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی برخی خصوصیات گیاه پسته خوراکی (Pistacia vera) و روناس (Rubia tinctorum)، دو گونه مناسب برای بیشه زراعی در خاک های شور دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی برخی خصوصیات گیاه پسته خوراکی (Pistacia vera) و روناس (Rubia tinctorum)، دو گونه مناسب برای بیشه زراعی در خاک های شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی برخی خصوصیات گیاه پسته خوراکی (Pistacia vera) و روناس (Rubia tinctorum)، دو گونه مناسب برای بیشه زراعی در خاک های شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی برخی خصوصیات گیاه پسته خوراکی (Pistacia vera) و روناس (Rubia tinctorum)، دو گونه مناسب برای بیشه زراعی در خاک های شور :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فعالیت های بشری باعث افزایش شوری منابع آب و خاک شده و این روند همچنان ادامه دارد. از این رو کشت گیاهان مقاوم به شوری مانند روناس (Rubia tinctorum L) در این اراضی ضمن تولید محصولی قابل قبول می تواند در اصلاح خاک و کاهش شوری موثر باشد. از سوی دیگر مقاومت درخت پسته (Pistacia vera) به شوری خاک و ارزش بالای اقتصادی میوه این درخت در اقتصاد خانوار روستایی منجر به تلفیق این دو گونه در مزارع مناطق خشک به صورت بیشه زراعی شده است. به منظور آشنایی با این دو پونه مقاله حاضر از نوع پژوهش های توصیفی و کاربردی و به روش مروری و مطالعه اسنادی و جست و جو در شبکه اینترنت و بانک های اطلاعاتی تهیه شده است و به شرح ویژگی های مورفولوژیک و نیازهای اکولوژیک دو گونه پسته و روناس می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.