بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare) بر تعداد کلی باکتری های گوشت چرخ شده مرغ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

گوشت مرغ مستعد آلودگی میکروبی می باشد. لذا استفاده از نگهدارنده با خصوصیات ضد میکروبی ضروری به نظر می رسد. اسانس مرزنجوش یکی از اسانس های مهم با خاصیت ضد میکروبی می باشد. لذا در مطالعه حاضر تاثیر ضد میکروبی اسانس مرزنجوش در گوشت چرخ شده مرغ طی دوره نگهداری در یخچال بررسی گردید. تیمارهای کنترل ( بدون نگهدارنده )، تیمار حاوی اسانس مرزنجوش ( غلظت های ۴۰۰، ۶۰۰، ۸۰۰ و ۱۰۰۰ppm ) به صورت دورهای تحت آزمایش های میکروبی ( تعداد باکتری های کل) قرار گرفتند. نتایج نشان داد میزان باکتری کل در تیمار حاوی اسانس مرزنجوش با غلظت ۱۰۰۰ppm به طور معنی داری کمتر از مابقی تیمارها بود (p<0/05). بنابراین در این مطالعه ، اسانس مرزنجوش به عنوان یک ضد میکروب طبیعی می تواند جهت افزایش ماندگاری مرغ و فرآورده های آن استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.