مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک یزدی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این مطالعه به بررسی تاثیر جایگزینی چربی با نشاسته ی ذرت مومی بر تخلخل بافت کیک می پردازیم. در این پژوهش نشاسته ی ذرت مومی در سطوح ۰و۲۵و۵۰ و ۷۵ % جایگزین چربی در فرمولاسیون کیک یزدی شد و فاکتور های مساحت کل سلول ها، قطرمتوسط سلول، حداقل قطر سلول ها، تعداد سلول ها در واحد سطح، مساحت متوسط هر سلول و حداکثر قطر سلول ها از طریق آنالیز با اسکنر مسطح مورد بررسی قرار گرفت. طبق نتایج بدست آمده از آنالیز نشاسته ی ذرت مومی منجر به افزایش میزان تخلخل و موجب متلاشی شدن کیک در آون می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.