مقاله مقایسه ویژگی های خمیر کاغذ حاصل از کاه جو با فرایندهای سولفیت قلیایی و سودا بر پایه سدیم و پتاسیم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ویژگی های خمیر کاغذ حاصل از کاه جو با فرایندهای سولفیت قلیایی و سودا بر پایه سدیم و پتاسیم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ویژگی های خمیر کاغذ حاصل از کاه جو با فرایندهای سولفیت قلیایی و سودا بر پایه سدیم و پتاسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگی های خمیر کاغذ حاصل از کاه جو با فرایندهای سولفیت قلیایی و سودا بر پایه سدیم و پتاسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگی های خمیر کاغذ حاصل از کاه جو با فرایندهای سولفیت قلیایی و سودا بر پایه سدیم و پتاسیم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق از فرایند سولفیت قلیایی – آنتراکینون (سدیم هیدروکسید – سدیم سولفیت- انتراکینون، پتاسیم هیدروکسید- پتاسیم سولفیت- آنتراکینون) ، سودا- انتراکینون و پتاسیم هیدروکسید -انتراکینون برای فرایند خمیرسازی از کاه جو مورد استفاده قرار گرفت. در این مقاله درجه حرارت دایجستر برای ۴ نوع فرایند یکسان اما زمان پخت و میزان قلیاییت فعال برای فرایندهای مختلف متفاوت می باشد نهایتا راندمان و عدد کاپا برای ۴ نوع خمیر اندازه گیری شد و پس از پالایش و رساندن خمیرها به درجه روانی ۲۵±۳۰۰ میلی لیتر کاغذ دست ساز با جرم پایه ۶۰ گرم بر متر مربع ساخته شد و ویژگی های فیزیکی ، مکانیکی و نوری انها مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که شاخص مقاومت به ترکیدن برای فرایندهای بر پایه پتاسیم و شاخص مقاومت به کشش برای فرایندهای بر پایه سدیم بهتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.