مقاله بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های کم کالری در تولید شکلات


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های کم کالری در تولید شکلات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های کم کالری در تولید شکلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های کم کالری در تولید شکلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از شیرین کننده های کم کالری در تولید شکلات :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی، خلاء تحقیقاتی موجود برای تولید محصولات بدون قند، با توجه به بیماری هایی نظیر دیابت و چاقی می باشد. یکی از مواد غذایی بسیار پر طرفدار شکلات است. شکلات شامل ترکیبات متنوعی از جملهچربی اشباع شده ، پلی فنول ها، استرول ها، دی و تری ترپن ها، الکل های آلیفاتیک و متیل گزانتین ها است. اصلی ترین جزء تشکیل دهنده شکلات یعنی کاکائو غنی از پلی فنول ها به خصوص فلاوان- ۳- ال ها مانند اپی کاتچین ها، کاتچین هاو پروسیانیدین ها است. شیرین کننده ها را می توان به عنوان یک افزودنی به محصولات غذایی اضافه کرد که باعث ایجادطعم شیرینی و مزه ی دهانی خاص در محصول می گردد و بر خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژی، مکانیکی، سفتی، قابلیت نرم کنندگی، فعالیت آبی، حجم دهندگی و ایجاد رنگ، تاثیر گذار بوده و افزایش ارزش غذایی را نیز باعث می شود . شیرینکننده به دو گروه اصلی و مصنوعی طبقه بندی می شوند. شیرین کننده های طبیعی شامل انواع مونو، دی، تری و; ساکارید، شیرین کننده هایی که از مواد طبیعی و گیاهی گرفته می شود، می باشند. شیرین کننده های مصنوعی شامل ساخارین، آسه سولفام و سوکرالوز که همه آنها فاقد کالری هستند. بر اساس مطالعات انجام گرفته در کشورهای مختلف دنیا، استفاده از شیرین کننده های کم کالری در محصولاتی نظیر شکلات می تواند به عنوان جایگزین شکر در رژیم غذایی بیماران دیابتی و افراد چاقی که تمایل به کاهش کالری دریافتی در نتیجه کاهش وزن دارند مورد استفاده قرار گیرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.