بررسی تاثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های کمی و کیفی برگه خربزه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۶

در تحقیق حاضر تاثیر انواع روشهای بسته بندی و دمای نگهداری برخصوصیات کمی و کیفی برگهء خربزه مورد مطالعه قرار گرفت. از ارقام تاشکندی و خاتونی میوه خربزه، محلول اسمزی صفر و ۱۰ درصد ساکارز و خشک کن کابینتی برای تهیه برگه استفاده شد. برگه های تولیدی با دو روش تحت اتمسفر تغییر یافته (با فیلم دولایه PE-PA با ضخامت ۸۵ میکرون، دو ترکیب گازی: ۷۰ درصد دی اکسیدکربن، ۳۰ درصد نیترژن (اتمسفر ۱) و ۶۰ درصد دی اکسیدکربن، ۴۰ درصد نیترژن (اتمسفر ۲)) و بدون تغییر در اتمسفر (با دو فیلم پلی اتیلن و پلی استایرن) بسته بندی و در ۲ دمای ۲۵oC و ۴oC نگهداری شدند.پس از ۶ ماه، ماکزیمم نیروی وارده بر بافت در نمونه تیمار شاهد نگهداری شده در ۲۵oC و درنمونه تیمار اسمزی ۱۰ درصد نگهداری شده در ۴oC، به ترتیب حداکثر و حداقل بودند. برگهء پیش تیمار شده با محلول اسمزی ۱۰ درصد و بسته بندی شده در اتمسفر ۱ دارای حداقل میزان فعالیت آب بود. برگه نگهداری شده در دمای ۴oC دارای میزان روشنی (*L) و زردی (*b) بیشتر بود. برگه تولید شده از رقم خاتونی دارای میزان قرمزی (*a) بیشتر بود. برگه پیش تیمار شده با محلول ۱۰ درصد و بسته بندی شده با اتمسفر ۲ دارای حداقل میزان قرمزی (*a) بود. برگه پیش تیمار شده با محلول ۱۰ درصد اسمزی، بسته بندی شده در اتمسفر ۲ و نگهداری شده در ۴oC دارای حداقل میزان اکسیژن و حداکثر میزان دی اکسید کربن در بسته بود. با توجه به نتایج مشخص شد که برگه خربزه رقم تاشکندی پیش تیمار شده با محلول ۱۰ درصد اسمزی، بسته بندی شده در اتمسفر ۲ و نگهداری شده در ۴ درجه سانتی گراد نسبت به سایر تیمارها، در مدت نگهداری خصوصیات کمی و کیفی خود را بیشتر حفظ نموده بود.

کلید واژه: اتمسفر تغییر یافته، اسمز، ارقام خربزه، خشک کردن، کیفیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.