مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی صفات کمی و کیفی سیر (Allium sativum L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی صفات کمی و کیفی سیر (Allium sativum L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی صفات کمی و کیفی سیر (Allium sativum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی صفات کمی و کیفی سیر (Allium sativum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی صفات کمی و کیفی سیر (Allium sativum L.) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بهمنظور بررسی تأثیر اسید هیومیک روی صفات کمی و کیفی سیر بومی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در گلخانه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در سال زراعی ۱۳۹۳-۹۲انجام شد. فاکتور اعمال شده اسید هیومیک در چهار سطح (صفر، ۱۰۰۰و۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ میلیگرم در لیتر) بود. بر اساس نتایج تجزیه واریانس اسید هیومیک بر روی ارتفاع بوته، تعداد سیرچه، وزن تک سیرچه و درصد ماده خشک در سطح احتمال یکدرصد و بر روی وزن سوخ و درصد اسانس در سطح احتمال پنج درصد تأثیر معنیدار دارد. اطلاعات بهدست آمده از نتایجمقایسه میانگین اسید هیومیک نشان داد که بهترین عملکرد و اجزای عملکرد در تیمار ۳۰۰۰ میلیگرم در لیتر اسید هیومیک به دست آمده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.