مقاله تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بر روی باکتری استافیلوکوس اورئوس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بر روی باکتری استافیلوکوس اورئوس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بر روی باکتری استافیلوکوس اورئوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بر روی باکتری استافیلوکوس اورئوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بر روی باکتری استافیلوکوس اورئوس :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیش از ۴۵ سال است که از مصرف آنتی بیوتیک ها برای کنترل و درمان بیماریهای عفونی می گذرد اما استفاده بی رویه نادرست و مداوم منجر به مقاوم شدن به سویه های بیماریزای باکتریایی شده که درمان بیماری ها در انسان و دام را با مشکلاتی چند مواجه کرده است. لذا این عمل که باعث گسترش مقاومت دارویی در بین باکتری ها است سبب می شود تا توجه بیشتری به یافتن روش های پیگیی از بروز مقاومت و نیز یافتن داروهای مناسب با اثرات سمی و عوارض جانبی کمتر معطوف گردد و برای این منظور گیاهان دارویی مورد توجه خاص قرار دارند. طی انجام ا ین پروژه تحقیقی، ا سانس چین سوم گیاه ریحان در آزمایشگاه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی به روش استخراج اسانس از دستگاه کلونجر تهیه شده (یک و نیم میلی گرم اسانس از ۵۰ گرم پودر اندامهای هوایی گیاه ریحان) و در ۴ تیمار بر حسب میکرو به دیسکهایی جهت اعمال در د اخل محیط کشت به مقادیر ۲۵ میکرو ۵۰ میکرو ۱۰۰ میکرو ۲۰۰ میکرو آغشته گردیده و در محیط های کشت باکتری استافیلوکوس اورئوس به تکرار ۳ در هر تیمار از واحد مشخص اعمال کردیم واحد کنترل به صورت دیسک تترا سایکلین در نظر گرفته شد که قطر هاله ممانعت از رشد آن ۲۳/۷ میلی متر بود که نتایج قابل توجهی در یک طرح کاملاً تصادفی در رابطه با تعیین میزان اثر آنتی باکتریال اسانس گیاه ریحان در چین سوم بدست آمد. بدین صورت که تیمار A (25 میکرو) کمترین میزان قطر هاله ممانعت از رشد و تیمار D (200 میکرو) بیشترین میزان قطر هاله ممانعت از رشد را نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.