مقاله مکانیسم واکنش های تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیسم واکنش های تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیسم واکنش های تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیسم واکنش های تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیسم واکنش های تشکیل اکریل آمید در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۲۹
چکیده:
اکریل آمید ترکیبی غیرفرار، جامد، بلوری، آلی، محلول در آب، سفید رنگ و بی بو بوده و طی فرایند سرخ کردن مواد غذایی در درجه حرارت های بالا به وجود می آید. اطلاعات مربوط به سطوح اکریل آمید در مواد غذایی، هنوز برای کامل شدن راهی طولانی در پیش دارد. تضمین تغذیه سالم و متعادل به علت اهمیت خاص غذا برای سلامت انسان مشکلی بسیار پیچیده است. آلودگی مواد غذایی به اکریل آمید یا تشکیل این ترکیب در طول فرآیندهای تکنولوژیکی، از مهمترین عوامل خطرساز به علت قابلیت ایجاد مسمومیت ناشی از این آلودگی با اثرات سمی چندگانه می باشد. شناخت مکانیسم تشکیل این ماده سمی می تواند در جای خود از دیدگاه ایمنی و سلامت محصول نهایی و مصرف کننده حائز اهمیت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.