تحقیق در مورد مالیاتهای خالص


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد مالیاتهای خالص دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد مالیاتهای خالص  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد مالیاتهای خالص،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد مالیاتهای خالص :

مالیاتهای خالص

همانطور که قبلا اشاره شد مالیاتهای خالص بر روی هزینه های کلی از طریق مصرف تاثیر گذار هستند. اگر مالیاتهای خالص افزایش یابد؛ در نتیجه مردم(خانوارها) در آمد مصرفی و هزینه های مصرفی کمتری دارند. برای اینکه نشان دهیم چگونه مالیاتهای خالص بر هزینه های مصرفی و میزان مصرف تاثیر گذارند اجازه دهید تا یک مالیات مقطوع را مورد بررسی قرار دهیم. یک مالیات مقطوع بستگی به میزان و سطح تولید ندارد و ممکن است بصورت دریافت رقمی مشخص و ثابت از هر فرد در اقتصاد؛ مثلا ۱۰۰ دلار بدون در نظر گرفتن در آمد

؛ نمود پیدا کند. میزان مصرف بدون پرداخت مالیات با علامت C نشان داده شده و به همین ترتیب با پرداخت مالیات میزان مصرف پایین می رود که با علامت C” نشان داده می شود. ببینیم چرا؟ تصور کنید اگر سرانه تولید در اقتصاد ۱۰۰۰ دلار باشد و هزینه های مصرفی ۸۵۰ دلار؛ اگر مالیاتی نباشد. بخاطر آورید که بدون پرداخت مالیات تولید ملی اقتصاد نیز یک در آمد مصرفی است که به وسیله مردم(خانوارها) دریافت می شود. این موردی نیست اگر مالیاتها به اجرا گذاشته شوند.

اگر مالیات خالص ۱۰۰ دلار در هر سطح درآمدی باشد؛ در نتیجه درآمد مصرفی ۱۰۰ دلار کمتر از تولید ملی در کلیه سطوح است. اما هزینه های مصرفی به درآمدهای مصرفی بستگی دارد نه به تولید ملی. بنابراین؛ اگر تولید ملی در شکل ۴-۴-۴؛ ۱۰۰۰دلار است درآمد مصرفی به ۹۰۰ دلار کاهش می یابد زیرا مالیات ۱۰۰ دلار است.

اگر حد نهایی گرایش به مصرف ۷۵/۰ است یعنی مصرف بمیزان ۷۵ دلار کاهش می یابد؛ یعنی مصرف فقط ۷۷۵ دلار است(۷۷۵=۷۵-۸۵۰) وقتی که مالیاتها برابر با ۱۰۰ دلار است و از آنجا که حد نهایی گرایش به مصرف (MPC) در تمام سطوح درآمدی یکسان است و مالیاتها نیز در تمام سطوح درآمدی یکسان است میزان مصرف ۷۵ دلار در تمام سطوح تولید کمتر می باشد؛ البته بر مبنای به اجرا گذاشتن مالیاتهای خالص. میزان مصرف جدید با مالیات خالص که با علامت C” نشان داده شده است

بصورت عمودی پایینتر و موازی با خط مصرف قبلی می باشد. بیشتر از این؛ خط مصرف جدید همان شیب خط قبلی را دارد چون حد نهایی گرایش به مصرف یکی است. ما باید توجه کنیم که وقتی مالیات ۱۰۰ دلار است مصرف فقط ۷۵ دلار کاهش می یابد چون پس انداز بمیزان ۲۵ دلار بیشتر کاهش می یابد. بخاطر داشته باشید که درآمد مصرفی بین مصرف و پس انداز تقسیم می شود. وقتی درآمد مصرفی تغییر می کند مصرف و پس انداز هم تغییر می کند براساس حد نهایی گرایش به مصرف و پس انداز. در واقعیت مالیاتها به صورت مقطوع نیستند اما با افزایش سطح درآمد؛افزایش پیدا می کند. اگر اقتصاد درآمد بیشتری دارد؛ دولت درآمد مالیاتی بیشتری به دست می آورد. در این صورت میزان مصرف با پرداخت مالیات موازی؛ با میزان مصرف بدون پرداخت مالیات نمی باشد.

جریان چرخشی اقتصاد:
اجازه بدهید یکبار دیگر به اقتصاد چرخشی برگردیم. در اینجا می بینیم که جریان تولید ملی به بخش بازرگانی می رود؛ پرداختهای عوامل تولید به بازارهای عوامل تولید می رود و درآمد ملی می شود و هزینه های مصرف از بخش خانوار(مردم) به بازارهای تولید مصرفی می رود. همچنین هزینه های سرمایه گذاری به داخل جریان چرخشی تزریق می شود و پس انداز از جریان چرخشی خارج می شود. بهر حال؛ ما نیازمند به در نظر گرفتن دو جریان اضافه می باشیم؛ مالیاتهای خالص و خریدهای دولتی

. در زمینه و محدوده جریان چرخشی؛ مالیاتهای خالص؛ وقتی که آنها بستگی به سطح درآمد دارند؛ استفاده غیر مصرفی درآمدی دارند که از چرخه خارج می شوند . به این ترتیب مالیاتهای خالص جنبه پس انداز پیدا می کنند. درواقع؛ هر دوی مالیاتهای خالص و پس انداز از جریان چرخشی اقتصاد خارج می شوند. به همین منوال؛ خرید های مستقل دولتی به این چرخه تزریق می شوند

بهمان صورتی که هزینه های سرمایه گذاری مستقل تزریق شدند. خریدهای دولتی هزینه های اضافه ای را بر خدمات و کالاهای نهایی تحمیل می کند و جریان چرخشی متعاقب آن در رابطه با تولید ملی؛ پرداختهای عوامل تولید و دستمزدها و درآمد ملی و هزینه ها را تحت تاثیر قرار می دهد.نکته ای که باید برآن در اینجا تاکید کرد اینست که خرید های دولتی و هزینه های سرمایه گذاری اساسا به یک صورت بر جریان چرخشی تاثیر می گذارند. این هم نیست که کدام تزریق صورت می گیرد زیرا هر دو جریان حرکت را متاثر می کنند. همین مسئله برای پس انداز و مالیاتهای خالص نیز وجود دارد که درآمد را به خارج هدایت می کنند که می توانست در چرخه باقی بماند.

خلاصه مطالب خریدهای دولتی و مالیاتها:
بودجه دولت شامل دو بخش هزینه ای اصلی است.(خرید کالا و پرداختهای انتقالی) و دو منبع درآمد( مالیاتهای دریافتی و اوراق قرضه). اگر هزینه ها کمتر از مالیاتهای دریافتی باشند یک مازاد بودجه وجود دارد. اگر هزینه ها بیشتر از مالیاتهای دریافتی باشند یک کسری بودجه بوجود می آید و دولت باید از بازارهای مالی قرض نماید. درسالهای اخیر دولت مرکزی همه ساله با افزایش کسری بودجه مواجه بوده است.

بخش دولتی می تواند به دوروش زیر بر هزینه ها تاثیر گذار باشد؛ خریدهای دولتی و مالیاتهای خالص. خریدهای دولتی مستقیما بر هزینه های کلی تاثیر دارد زیرا مانند مصرف و سرمایه گذاری؛ آنها هزینه های خدمات و قیمت تمام شده کالای نهایی را به نمایش می گذارند. مالیات های خالص؛ غیر مستقیم بر هزینه های کلی تاثیر می گذارند زیرا آنها درآمدهای مصرفی را تغییر می دهند و در نتیجه هزینه های مصرفی را. هزینه ها و درآمدهای پیش بینی نشده می بایست هر ساله به تایید برسند و در نتیجه می توانند بوسیله دولت کنترل و تنظیم شوند.

هزینه ها و درآمدهای پیش بینی شده کم و بیش خودکار هستند زیرا اگر چه دولت خطوط راهبردی آنرا برقرار می کند ولی قادر به کنترل بودجه سالانه آن نیست. مالیات های خالص مالیاتهایی هستند که پرداختهای انتقالی آن کسر گردیده است. مالیاتها و پرداختهای انتقالی در این روش با یکدیگر ترکیب شده اند زیرا هر دو به یک شکل بر هزینه های کلی تاثیر می گذارند اما در دو جهت مخالف. مالیاتها درآمدهای مصرفی را کاهش می دهند و در نتیجه مصرف را کاهش می دهد. در حالیکه پرداختهای انتقالی درآمدهای مصرفی را افزایش می دهد و در نتیجه مصرف افزایش می یابد.

هزینه های کلی برای یک اقتصاد سه بخشی با اضافه کردن خریدهای دولتی به مصرف و سرمایه گذاری بوجود می آید. بطور واضح و نموداری؛ این موضوع با اضافه کردن خریدهای دولتی به دو بخش هزینه های کلی (C+I) نشان داده می شود. هرچند که مالیاتهای خالص باعث می شوند که میزان مصرف پایین برود. در جریان چرخشی؛ مالیاتهای خالص مانند پس انداز یک هدر رفت یا یک استفاده غیر مصرفی از درآمد هستند. بیشتر از این؛ خرید های دولتی مانند سرمایه گذاری یک تزریق و یا یک جور هزینه غیر مصرفی هستند.

مرور واژه ها:
خریدهای دولتی مستقل:
خریدهای دولتی که وابسته به سطح درآمد ملی فعلی و میزان تولید ندارد.
بودجه:
لیستی از کلیه درآمدها و مخارج و هزینه ها برای یک دوره زمانی تعریف شده. عناصر اصلی تشکیل دهنده بودجه دولت شامل خریدهای دولتی و پرداختهای انتقالی بر روی بخش هزینه ها و مالیاتها و اوراق قرضه بر روی بخش درآمدها؛ می شود.
کسری بودجه:
شرایطی که در صورت افزایش هزینه های دولت در مقابل مالیاتهای دریافتی بوجود می آید.
مازاد بودجه:
شرایطی که در صورت کاهش هزینه های دولت در مقابل مالیاتهای دریافتی بوجود می آید

.
هزینه های پیش بینی نشده:
هزینه هایی که باید سالانه و یا دوره ای توسط قانونگذاران و افراد سیاسی کشور تایید و تصویب شود. هزینه های پیش بینی نشده قدرت کنترل زیادی به دولت برای کنترل مقدار کلی هزینه ها می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.