مقاله بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای مختلف شیره انگور بر پارامترهای کمی و کیفی کیک روغنی :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
شیره انگور یکی ازفرآورده های سنتی انگوراست که ازلحاظ تغذیه ای بسیارسودمندوحاوی ویتامین ها،املاح گوناگونومقدارزیادی کربوهیدراتهای ساده بوده و به عنوان یک شیرین کننده طبیعی ومفیددرصنایع غذایی مطرح است.در این تحقیق اثرشیره انگور بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک روغنی مورد بررسی قرار گرفت.شیره انگور در سه سطح ۱۲/۵، ۲۵، ۵۰ درصد به کیک افزوده شده است. پس نمونه ها پس از ۱، ۳، ۱۵، ۳۰، ۴۵، ۶۰ روز مورد ارزیابی قرار گرفته است.که نتایج حاصل نشان داده است شیره انگور تاثیر معناداری در میزان خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک داشته است. افزایش شیره انگورباعث ماندگاری کیککاهش PH ،افزایش خاکستر و رطوبت شده است.رنگ این محصول تیره تر است ، دارای طعم شیرین و بافتی نرم است.نتایجارزیابی حسی پذیرش کلی مطلوبی را نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.