مقاله بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات رنگی آرد با افزایش درجه استخراج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر :
تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
نان به عنوان مهم ترین غذای مردم ایران مطرح بوده و از جایگاه غذایی، استراتژیک و حتی امنیتیبالایی برخوردار است و در سلامتی نیز بسیار مهم و موثر می باشد. سبوس مهم ترین ترکیب آرد ازلحاظ ارزش غذایی بوده و هر چه در آرد و نان بالاتر باشد، آن فرآورده ارزش تغذیه ای بالاتری دارد. اماافزایش درجه استخراج آرد های تولیدی به تیره تر شدن آرد و نان می انجامد و همواره به عنوان چالشیدر تولید این فرآورده ها بوده است، اما ما مقیاس عددی دقیقی جهت ارزیابی رنگ انواع آرد نداریم. دراین مقاله به بررسی اثر افزودن سبوس بر تغییرات رنگی انواع آرد با استفاده از تکنیک پردازش تصویر می پردازیم. مشخص شده است که با افزودن سبوس خرد شده به آرد فاکتور *L کاهش یافته که بیانگر تیره تر شدن و فاکتورهای *a و *b افزایش یافت که بیانگر قرمز تر و زرد تر شدن رنگ آرد و خمیر می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.