مقاله بررسی اثرات تنش یخ زدگی در خرزهره تحت شرایط کنترل شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات تنش یخ زدگی در خرزهره تحت شرایط کنترل شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات تنش یخ زدگی در خرزهره تحت شرایط کنترل شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات تنش یخ زدگی در خرزهره تحت شرایط کنترل شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات تنش یخ زدگی در خرزهره تحت شرایط کنترل شده :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه با هدف بررسی ارزیابی تحمل به یخ زدگی در خرزهره ( Nerium Oleander ) در شرایط کنترل شده با استفاده ازآزمایش فاکتوریل دوفاکتوره، فاکتور اول سطوح دمایی، ۱۱ سطح(شاهد، ۱-، ۳-، ۵-، ۷-، ۹-، ۱۱-، ۱۳-، ۱۵-، ۱۵-، ۱۷-، ۱۹-، درجه سانتی گراد) وفاکتوردوم نوع اندام گیاهی(ریشه وبرگ) در نوع اندام گیاهی در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا گردید.نشت یونی، محتوی کلروفیل،پرولین و کلروفیل فلورسانس و درصد بقا جهت ارزیابی تحمل به یخ زدگی مورد بررسی قرارگرفتند. بیشترین میزان درصد نشت یونی دراندام برگ و تیماردمایی ۷- درجه سانتی گراد (۹۸۴۶%) و کمترین مقداردراندام ریشه و تیمارشاهد (۳۶۵۳%) مشاهده شد.در خصوص محتوای کلروفیل (اسپاد) بیشترین میزان (۵۴۲۲) در تیمار شاهد و کمترین (۲۵۳) در تیمار دمایی ۱۹- درجه سانتی گراد مشاهده شد. بین تیمارهای ۱ – تا ۱۷- درجه سانتی گراد تفاوت معنی داری درسطح احتمال ۵ در صد مشاهده نشد .تغییرات میزان فلورسانس متغیر به حداکثر( Fv/Fm ) نیز با کاهش دما روند کاهشی نشان داد.و بیشترین میزان در شاهد (۰۹) و کمترین (۰۴) در تیمار ۱۹- درجه سانتی گراد بود.بین تیمارهای ۳- و ۵- درجه سانتی گرادتفاوت در سطح احتمال ۵ درصدمعنی داربود ولی پس از آن تا تیمار ۱۷- درجه سانتی گراد تفاوت معنی داری در سطح احتمال ۵ درصد دیده نشد همچنین در بررسی میزان رشد مجدد کاهش عملکرد با کاهش دما چشمگیری مشاهده شد.به طوریکه در ۵- درجه سانتی گراد رشد مجددی مشاهده نشد.بنابراین می توان نتیجه گرفت که نوع اندام گیاهی و دما از عوامل تاثیرگذاربرمیزان نشت یونی بوده وهمچنین کاهش شاخصکلروفیل فلورسانس در اثر کاهش دما به دلیل تجزیه یا ساختهنشدن کلروفیل بوده است در این آزمایش حد نهایی تحمل خرزهره به تیمارهای دمایی یخ زدگی ۵- درجه سانتی گراد ارزیابی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.