ارزیابی وضعیت خاک با استفاده از فن آوری سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: دشت سگزی اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی وضعیت خاک با استفاده از فن آوری سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: دشت سگزی اصفهان) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی وضعیت خاک با استفاده از فن آوری سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: دشت سگزی اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی وضعیت خاک با استفاده از فن آوری سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: دشت سگزی اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی وضعیت خاک با استفاده از فن آوری سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی (مطالعه موردی: دشت سگزی اصفهان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی )

تعداد صفحات :۱۷

هدف از این مطالعه بررسی وضعیت معیار خاک جهت ارزیابی بیابان زایی و مقایسه نقشه تهیه شده معیار خاک به کمک تصویر ماهواره ای و روش میانیابی کریجینگ است. نمونه برداری در ۳۴ نقطه از واحدهای کاری در منطقه بیابانی سگزی واقع در شرق اصفهان و به وسعت ۷۶۰۴۳ هکتار صورت گرفت. شاخص ها بر اساس روش مدالوس امتیازدهی شده و از میانگین هندسی شاخص های خاک، نقشه نهایی وضعیت خاک به کمک بازتابش باندهای مختلف تصویر ماهواره ای و روش میانیابی کریجینگ تهیه گردید. نتایج نشان داد که شاخص های درصد مواد آلی، درصد گچ خاک، هدایت الکتریکی و نسبت جذب سدیم، مهمترین شاخص های موثر در پدیده بیابانزایی می باشند. جهت تهیه نقشه شاخص خاک به کمک روش میانیابی کریجینگ، از روش های مختلف میان یابی استفاده گردید و در نهایت برای تولید نقشه هر شاخص از روشی که بالاترین دقت را داشت استفاده گردید. همچنین آنالیز آماری نشان داد که همبستگی معنی داری بین شاخص خاک و اطلاعات طیفی سبز و قرمز و شاخص درخشندگی وجود دارد و در نتیجه امکان تهیه نقشه شاخص خاک به کمک این باندها وجود دارد. مقایسه دقت نقشه های تولید شده نشان داد که نقشه حاصل از تصویر ماهواره ای از دقت بیشتری برای تهیه نقشه شاخص خاک برخوردار است. از نتایج این مطالعه می توان در بررسی و ارزیابی روند بیابان زدایی در مناطق مشابه محدوده مورد مطالعه استفاده کرد.

کلید واژه: سنجش از دور سیستم اطلاعات جغرافیایی بیابان زدایی دشت سگزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.