مقاله بررسی الگوهای تغذیه در مصرف مواد غذایی و رابطه آن با وضعیت اقتصادی مردم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی الگوهای تغذیه در مصرف مواد غذایی و رابطه آن با وضعیت اقتصادی مردم دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی الگوهای تغذیه در مصرف مواد غذایی و رابطه آن با وضعیت اقتصادی مردم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوهای تغذیه در مصرف مواد غذایی و رابطه آن با وضعیت اقتصادی مردم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی الگوهای تغذیه در مصرف مواد غذایی و رابطه آن با وضعیت اقتصادی مردم :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
دسترسی به غذای کافی و مطلوب و سلامت تغذیهای از محورهای اصلی توسعه و سلامت جامعه است.ناامنی غذایی و گرسنگی میتواند علاوه بر تأثیر بر سلامت جسمی آثار سوء اجتماعی و روانی نیز بههمراه داشته باشد. ناامنی غذایی بهعنوان یک مشکل مهم با میزان غذای دریافتی و وضعیت تغذیهای، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ارتباط دارد. مواد مغذی کلیدی بر اساس الگوی غذای مصرفی و کمبودهای تغذیهای موجود در جامعه تعریف میگردد که بر اساس اطلاعات موجود در ایران شامل انرژی، پروتئین، کلسیم و ویتامینهای A و B2 میباشند. اکثر بیماریهای غیرواگیر قلبی عروقی، سرطان و دیابت که بهعنوان – مهمترین عوامل مرگومیر در جهان شناخته شده است، با سبک زندگی و رژیم غذایی در ارتباطاند. براساس بررسیهای انجام شده، در ۰۲ درصد خانوارهای کشور، فقر و کم غذایی بهصورت مزمن وجود دارد. اکنون ۰۲ درصد مردم کشورمان با فقر پروتئین مواجه بوده و مصرف گوشت قرمز فقرا تنها یک پنجم ثروتمندان است. مقاله حاضر برآنست که تأثیر الگوهای غذایی کشور را در مصرف مواد غذایی را بررسی کند و رابطه آن را با وضعیت اقتصادی و درآمدی مردم مشخص سازد. پرسش اساسی مقاله چنین است: تأثیر الگوهای غذایی بر مصرف موادغذایی کشور چگونه است؟ میزان سرانه مواد غذایی در کشور به پایینترین میزان طی ۰۲ سال اخیر رسیده است و افت مصرف مواد غذایی خانوار در سال ۰۲ در مقایسه با سال ۸۸ معادل۱۲/۷درصد کاهش پیدا کرده و سرانه مصرف مواد غذایی نیز در این سال با ۰ درصدکاهش نسبت به سال ۸۸ به پایینترین سطح خود طی ۰۲ سال اخیر رسیده است..

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.