مقاله بررسی بیوکنترل عامل بوته میری گوجه‌فرنگی (Rhizoctonia solani Kuhn) توسط Bacillus subtilis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی بیوکنترل عامل بوته میری گوجه‌فرنگی
(Rhizoctonia solani Kuhn) توسط Bacillus subtilis دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بیوکنترل عامل بوته میری گوجه‌فرنگی
(Rhizoctonia solani Kuhn) توسط Bacillus subtilis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بیوکنترل عامل بوته میری گوجه‌فرنگی
(Rhizoctonia solani Kuhn) توسط Bacillus subtilis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بیوکنترل عامل بوته میری گوجه‌فرنگی
(Rhizoctonia solani Kuhn) توسط Bacillus subtilis :

تعداد صفحات :۱۰

در این پژوهش اثرات آنتاگونیستی جدایه‌هایی از باکتری Bacillus subtilis علیه قارچ عامل بوته میری گوجه‌فرنگی (Rhizoctonia solani) تحت شرایط آزمایشگاهی و گلخانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت. جدایه B4 با ۳/۵۰ و جدایه B18 با ۶/۵۸ به‌ترتیب بیشترین درصد بازدارندگی را در آزمون تأثیر مواد فرار و غیرفرار داشتند. از بین ۲۵ جدایه اثر آنتاگونیستی، شش جدایه تحت شرایط گلخانه‌ای و به دو صورت آغشته‌سازی خاک و آغشته‌سازی ریشه و طوقه گیاهچه‌ها مورد بررسی قرار گرفت. تعامل بین جدایه‌های باکتری و قارچ عامل بیماری به‌صورت درصد افزایش طول گیاه، درصد افزایش وزن خشک گیاه و درصد گیاهان بیمار نشان داده شد. نتایج آزمون نشان داد که جدایه‌های مزبور اثرات آنتاگونیستی متفاوتی دارند. در شرایط گلخانه‌ای جدایه B2 در هر دو روش آغشته‌سازی بهتر از بقیه جدایه‌ها عمل کرد و باعث کاهش معنی‌دار در میزان بیماری و افزایش معنی‌دار در فاکتورهای رشدی مورد بررسی در این آزمون گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.