مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
وجود جریانهای انتقال جرم طی فرایند سرخ کردن موادغذایی یکی ازاساسی ترین مشکلات مدلسازی سنتیک میزان جذب روغن وخروج آب دراین نوع فرایندها می باشد شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالایی درمدل سازی فرایندهای پیچیده ازجمله فرایندهای پیچیده صنایع غذایی دارند لذا دراین پژوهش کارایی روش شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش با پتانسیل بالا برای مدلسازی سینتیک انتقال جرم درفرایندهای سرخ کردن مواد غذایی مورد بررسی قرارگرفته است توانایی پیشگویی یک شبکه عصبی به توپولوژی آن بستگی کامل دارد ازشبکه های عصبی مصنوعی برای مدلسازی فرایندهای سرخ کردن موادغذایی استفاده شده است نتایج نشان میدهد که یک توپولوژی مناسب ازشبکه عصبی دارای تعداد لایه و نرون مناسب توانایی تطابق بالا با داده های ازمایش را داشته و قادر به پیشگویی مقدارجذب روغن وخروج آب درطی سرخ کردن موادغذایی با ضریب همبستگی بالا را دارا میب اشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.