مقاله تولید اسیدهای چرب امگا – ۳ ازگلیسرول خام بوسیله میکروارگانیسم ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید اسیدهای چرب امگا – ۳ ازگلیسرول خام بوسیله میکروارگانیسم ها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید اسیدهای چرب امگا – ۳ ازگلیسرول خام بوسیله میکروارگانیسم ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید اسیدهای چرب امگا – ۳ ازگلیسرول خام بوسیله میکروارگانیسم ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید اسیدهای چرب امگا – ۳ ازگلیسرول خام بوسیله میکروارگانیسم ها :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
گلیسرول خام یکی ازمهمترین فراورده های جانبی صنعت بیودیزل به حساب می اید که تصفیه آن به منظور کاربرد درصنایع غذایی و داروسازی فرایندی هزینه بر بوده بنابراین به روش جایگزینی برای استفاده ازآن نیاز داریم یکی ازاین روشها استفاده ازگلیسرول خام به عنوان یک منبع کربن برای تخمیر بوسیله میکروارگانیسم ها می باشد دراین مطالعه استفاده ازگلیسرول خام به عنوان یک سوبسترای با هزینه پایین برای تخمیر بوسیله ریزجلبک هایی مانند Schizochytrium limacinum Pythium irregular که ازجمله تولید کنندگان مقادیر فراوان اسیدهای چرب چندغیراشباع امگا -۳ هستند مورد بررسی قرارمیگیرد اسیدهای چرب امگا -۳ دارای اثرات سودمندی دردرمان بیماریهای قلبی عروقی روانی ارتروز سرطان و اختلالات عصبی میب اشند درمجموع اسید چرب امگا-۳ دوکوزاهگزانوئیک اسید DHA یکی ازمهمترین فاکتورهای اثرگذار روی رشد مغز و بهبود سیستم بینایی در کودکان به شمار می رود این اسیدهای چرب همچنین بیان برخی ژنهای خاص که درکنترل انتقال کلسترول و بیوسنتز اسیدهای چرب دخالت دارند را برعهده دارند انسان و بسیاری ازحیوانات توانایی سنتز اسیدهای چرب امگا -۳ را نداشته بنابراین بایستی آن را ازطریق تغذیه تامین کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.