مقاله فیلم های خوراکی و کاربردآن در بسته بندی فعال


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فیلم های خوراکی و کاربردآن در بسته بندی فعال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فیلم های خوراکی و کاربردآن در بسته بندی فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فیلم های خوراکی و کاربردآن در بسته بندی فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فیلم های خوراکی و کاربردآن در بسته بندی فعال :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به مخاطرات ایجاد شده توسط پوشش های پلیمری زیست تخریب ناپذیر، توجه محققان به تولید مواد زیست تخریب پذیر معطوف شده است که از جمله آن، فیلم های خوراکی می باشند .فیلم های خوراکی یک لایه نازکی از موادخوراکی هستند که روی سطح مواد غذایی قرار گرفته و به عنوان محافظ آنها عمل می کنند و همچنین می توانند حاوی آنتی اکسیدان و مواد ضد میکروبی باشند. فیلم های خوراکی به واسطه جلوگیری از نفوذ رطوبت، اکسیژن، دی اکسیدکربن، عطر و طعم، چربی ها و به طور کلی به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی و حفظ کیفیت آنها مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از کاربردهای بالقوه این بیوپلیمرها، تولید بسته بندی های فعال حاوی مواد ضد میکروبی می باشد که در طراحی یک بسته بندی ضد میکروبی، فاکتورهای زیادی بایستی مورد توجه قرار گیرند. با توجه به اهمیت این موضوع دراین مقاله مروری بر فیلم های خوراکی و به طور خاص کاربرد آنها برای میوه ها و بسته بندی های فعال حاوی مواد ضد میکروبی ارائه شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.