مقاله بررسی آلایندههای محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلایندههای محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلایندههای محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلایندههای محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلایندههای محیط زیست در سبزیجات جهت توسعه پایدار کشاورزی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
آلودگی فلزات سنگین در هوا و در خاکهای کشاورزی یکی از مهمترین مشکلات اکولوژیکی در مقیاس جهانی است. فلزات سنگین اثرات مخرب و جبران ناپذیری بر فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی خاک و علی الخصوص گیاهان می گذارد.آزمایش به صورت فاکتوریلدر قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار به منظور بررسی میزان سرب و روی در سبزی جعفری تهیه شده از منطقه تهران با استفاده از روش انجمادکردن در ۱و۱۴و۳۰و۶۰ و ۹۰ روز انجام گرفت. جعفری جزو سبزیجاتی است که به عنوان طعم دهنده غذا، رنگدهنده و نیز به دلیل داشتن خواص دارویی متعدد در دنیا مورد توجه می باشد. نتایج نشان داد که روش انجماد کردن یک روش بسیار دقیق برای اندازه گیری میزان عناصر سنگین بوده است. با توجه به نتایج در میزان عنصر سرب بیشترین میزان در یک روز انجماد بدست آمد و با شاهد در سطح احتمال ۵ درصد اختلاف معنی داری دیده شده است. در بررسی میزان عنصر روی بیشترین میزان در یک روز انجماد مشاهده شده و با شاهد در سطح احتمال ۵ درصد اختلاف معنی داری در سطح مشاهده شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.