مقاله تعیین انواع کاربری و ارزیابی قابلیت اراضی برای هر کاربری با استفاده از GIS ( مطالعه موردی: حوضه آبریز درخت سنجد در جنوب شهرستان نیشابور)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین انواع کاربری و ارزیابی قابلیت اراضی برای هر کاربری با استفاده از GIS ( مطالعه موردی: حوضه آبریز درخت سنجد در جنوب شهرستان نیشابور) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین انواع کاربری و ارزیابی قابلیت اراضی برای هر کاربری با استفاده از GIS ( مطالعه موردی: حوضه آبریز درخت سنجد در جنوب شهرستان نیشابور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین انواع کاربری و ارزیابی قابلیت اراضی برای هر کاربری با استفاده از GIS ( مطالعه موردی: حوضه آبریز درخت سنجد در جنوب شهرستان نیشابور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین انواع کاربری و ارزیابی قابلیت اراضی برای هر کاربری با استفاده از GIS ( مطالعه موردی: حوضه آبریز درخت سنجد در جنوب شهرستان نیشابور) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در این تحقیق قابلیت واحدهای اراضی در حوضه آبریز درخت سنجد در جنوب نیشابور، برای استفاده‌های اصلی شامل کشت آبی، کشت دیم، مرتع و جنگل تعیین گردید. جمع­آوری اطلاعات موجود در منطقه با استخراج عکس­های هوایی و نقشه توپوگرافی منطقه تعیین شد و نقشه کاربری اراضی بر اساس تفسیر عکس­های هوایی در محیط GIS تهیه شد. با استفاده از فرمول محدودیت در واحدهای مختلف، قابلیت واحدهای اراضی برای کشت آبی، دیم و مرتع برای استفاده­های مختلف تعیین شد. در نهایت واحدهای اراضی و کاربری اراضی در صحرا و عملیات میدانی کنترل و تصحیح آن­ها صورت گرفت و درنهایت نقشه بهترین استفاده از اراضی را برای منطقه ارائه شد. به دلیل کم‌بودن میانگین بارندگی سالیانه، اراضی برای کشت دیم مناسب نیستند. عمق کم خاک، شیب زیاد، سنگریزه زیاد و زه‌کشی نامناسب از جمله محدودیت‌هایی هستند که باعث شده است که تنها ۳۴۰/۷۵ هکتار از اراضی (۸۴/۰ درصد حوضه آبریز) در صورت فراهم بودن آب، برای کشت آبی مناسب باشد. بهترین قابلیت استفاده از اراضی برای این حوضه به صورت تبدیل تمام اراضی دیم به مرتع و چراگاه اتفاقی و حفاظت مراتع و چراگاه­ها مشخص گردید. اقدامات و عملیات عمرانی و بیولوژیکی جهت حفاظت حوضه آبریز، پیشنهاد می­گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.