مقاله بررسی جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه آویشن تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه آویشن تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه آویشن تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه آویشن تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی جوانهزنی و رشد اولیه سه گونه آویشن تحت تنش شوری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آویشن یکی از مهمترین گیاهان دارویی ایران است و به دلیل داشتن خواص دارویی متعدد در صنایع داروسازی از اهمیت زیادی برخوردار است. به منظور بررسی اثر شوری بر جوانهزنی و رشد اولیه گیاهچه سه گونه آویشنT.daenensis,T.migricus, T.fedteschenkoi,آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تکرار به اجرا در آمد. فاکتورها ۷ سطح تنش شوری (صفر، ۴۰و۸۰و۱۲۰و۱۶۰و۲۰۰و۲۴۰ میلی مولارNaClو سه گونه آویشن بودند. جوانه زنی هر سه گونه تا شوری ۱۲۰ میلی مولار تحت تاثیر قرار نگرفت اما سرعت جوانه زنی و طول گیاهچه به ترتیب در ۸۰ و ۴۰ میلی مولار تحت تاثیر قرار گرفت و کاهش یافتند. گونهT. fedteschenkoi و T.daenensisدرصد جوانهزنی بیشتری نسبت به گونهT. migricus در شوری بالاتراز ۱۲۰ میلی مولار داشتند. اثر متقابل شوری و گونه برای صفات طول ریشه و طول گیاهچه، سرعت جوانه زنی، میانگین زمان جوانه زنی، شاخص بنیه، ضریب آلومتری و تعداد ریشه های فرعی معنی دار بود. نتیجه کلی تحقیق نشان داد گونه های آویشن از نظر مقاومت به شوری در مرحله جوانه زنی و رشد گیاهچه با هم متفاوتند و در هرسه گونه مذکور مرحله گیاهچه در مقایسه با مرحله جوانه زنی حساسیت بیشتری به شوری داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.