مقاله خصوصیات جیره های غذایی اضطراری و نکات مهم در طراحی و فرمولاسیون آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خصوصیات جیره های غذایی اضطراری و نکات مهم در طراحی و فرمولاسیون آنها دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خصوصیات جیره های غذایی اضطراری و نکات مهم در طراحی و فرمولاسیون آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات جیره های غذایی اضطراری و نکات مهم در طراحی و فرمولاسیون آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خصوصیات جیره های غذایی اضطراری و نکات مهم در طراحی و فرمولاسیون آنها :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
جیره های غذایی اضطراری efp بخشی ازجیره های غذایی اند که درطولمانور و ماموریت های نظامی و یادرمواقع اضطراری دیگر ازقبیل بروز بلایای طبیعی مصرف میشوند این غذاها فشرده بادوام و اماده برای مصرف می باشند ارزش تغذیه ای و انرژی بالایی داشته و نیازبه هیچگونه اماده سازی ندارندو زمان ماندگاری طولانی داشته و بواسطه میزان رطوبت پایین درصد فساپذیری پایینی دارند دارای دانسیته بالای انرژی و موادمغذی بوده و حمل و توزیع آنها اسان است برای انتخاب جیره غذایی اضطراری باقیمت مناسی مدل ۵مرحله ای بیان گردیده است که شامل طراحی برنامه مناسب بودن نوع غذا خصوصیات جیره غذایی ازلحاظ موادمغذی محاسبات اقتصادی جیره های غذایی پیشنهادی و انتخاب جیره مناسب می باشددرفرمولاسیون جیره های غذایی فشرده بایستی به میزان انرژی انتخاب نوع و مقدارچبی پروتئین کربوهیدرات و فیبروریزمغذی ها توجه نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.