مقاله مطالعه غلظت‌های تغییر یافته محیط کشت MS روی ریزازدیادی گیاه استویا (stevia rebaudiana bertoni) در شرایط کشت درون شیشه‌ای


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه غلظت‌های تغییر یافته محیط کشت MS روی ریزازدیادی گیاه استویا (stevia rebaudiana bertoni) در شرایط کشت درون شیشه‌ای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه غلظت‌های تغییر یافته محیط کشت MS روی ریزازدیادی گیاه استویا (stevia rebaudiana bertoni) در شرایط کشت درون شیشه‌ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه غلظت‌های تغییر یافته محیط کشت MS روی ریزازدیادی گیاه استویا (stevia rebaudiana bertoni) در شرایط کشت درون شیشه‌ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه غلظت‌های تغییر یافته محیط کشت MS روی ریزازدیادی گیاه استویا (stevia rebaudiana bertoni) در شرایط کشت درون شیشه‌ای :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
استویا (Stevia rebaudiana bettoni) گیاهی دو لپه از خانواده آستراسه است که حدود ۳۰۰-۲۰۰ مرتبه شیرین‌تر از شکر مصرفی است این گیاه حاوی ماده شیرین‌کننده طبیعی و غیر کالری‌زا است که می‌تواند به عنوان شیرین‌کننده طبیعی جایگزین شیرین‌کننده‌های موجود از جمله شیرین‌کننده‌های مصنوعی مثل آسپارتام و سدیم ساخارین در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی و دارویی قرار گرفتند. وجود برخی مشکلات باعث شده که نتوان این گیاه را از طریق تکثیر جنسی در سطح وسیع تولید کرد. بنابراین استفاده از تکنیک کشت بافت روش مناسب و موثری برای تکثیر انبوه این گیاه به شمار می‌رود. هدف از این پژوهش، بررسی اثر غلظت‌های تقلیل یافته مواد تشکیل دهنده محیط کشت MS اعم از عناصر پرمصرف، کم مصرف، ویتامین‌ها، و ساکارز به منظور دسیابی به محیط کشت ارزان و مناسب برای تکثیر درون شیشه‌ای انبوه گیاه استویا در کوتاه‌مدت بود. بدین منظور آزمایشی بااستفاده از انواع محیط MS با نمک‌های تقلیل یافته ۱/۳۲MS,1/16MS,1/8MS,1/4MS,1/2,MS با دو حالت غلظت ثابت و ترقیق شده ساکارز (۱، ۲/۱، ۴۱/۱، ۸۱/۱، ۱۶۱/۱، ۳۲۱/۱ ) انجام گرفت. آزمایش‌ها به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با استافه از ریزنمونه‌های نوک ساقه و گره صورت گرفتند. هم‌چنین در محیط تغییر یافته به جز ساکارز و آگار، بیشترین درصد تولید شده در محیط‌های MS,1/2MS,MS و بهترین ریزنمونه‌، ریزنمونه نوک ساقه بود و بیشترین طول شاخه‌های تولیدی در محیط‌های ۱/۲MS, MS تولید شده است. در نهایت محیط ۱/۲MS با ساکارز ترقیق شده به عنوان محیط کشت مناسب وارزان برای ریزازدیادی گیاه استویا معرفی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.