اثرات پرایمینگ غلظت های مختلف نمک نیترات پتاسیم بر شاخص های جوانه زنی و بنیه بذر گیاه دارویی کور آویز (Capparis cartilaginea)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات پرایمینگ غلظت های مختلف نمک نیترات پتاسیم بر شاخص های جوانه زنی و بنیه بذر گیاه دارویی کور آویز (Capparis cartilaginea) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات پرایمینگ غلظت های مختلف نمک نیترات پتاسیم بر شاخص های جوانه زنی و بنیه بذر گیاه دارویی کور آویز (Capparis cartilaginea)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات پرایمینگ غلظت های مختلف نمک نیترات پتاسیم بر شاخص های جوانه زنی و بنیه بذر گیاه دارویی کور آویز (Capparis cartilaginea)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات پرایمینگ غلظت های مختلف نمک نیترات پتاسیم بر شاخص های جوانه زنی و بنیه بذر گیاه دارویی کور آویز (Capparis cartilaginea) :

سال انتشار : ۱۳۹۵

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع

تعداد صفحات :۱۳

گیاه دارویی کور آویز، درختچه ای با شاخه های افشان، گسترده یا راست می باشد که بیشتر در استان های جنوبی و جنوب شرقی کشور مشاهده می شود. علاوه بر نقش آن در تثبیت و کاهش فرسایش خاک، در طب سنتی برای درمان بیماری ها از آن استفاده می شود. ازاین رو پژوهش حاضر، به منظور شکست خواب بذر و بهبود مولفه های جوانه زنی گونه موردنظر، با استفاده از آغشتگی نمک نیترات پتاسیم با غلظت های ۰، ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی مولار در زمان های ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت در چهار تکرار، به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در محیط آزمایشگاهی انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که تیمار پرایمینگ، پارامترهای جوانه زنی بذر گیاه دارویی کور آویز را به طور معنی داری تحت تاثیر قرار داد. بالاترین میزان سرعت جوانه زنی، شاخص بنیه، وزن تر ساقه چه، وزن خشک ساقه چه در غلظت ۲۰۰ میلی مولار و زمان ۲۴ ساعت حاصل شد. به طوری که نسبت به تیمار شاهد ۷۸.۲ درصد، ۱۴۷ درصد، ۷۸.۹ درصد و ۹۰ درصد به ترتیب افزایش داشتند. همچنین در غلظت ۲۰۰ میلی مولار و زمان ۲۴ و ۷۲ ساعت درصد جوانه زنی دارای بیشترین میانگین بود که نسبت به شاهد ۷۲.۵ درصد افزایش نشان داد. حداکثر میزان وزن تر ریشه چه، وزن خشک ریشه چه و طول ریشه چه به ترتیب با ۴۳۸ درصد، ۴۰۰ درصد و ۱۱۲ درصد افزایش نسبت به شاهد در غلظت ۲۰۰ میلی مولار و زمان ۷۲ ساعت مشاهده شد. بنابراین می توان اذعان داشت که سطوح غلظت ۲۰۰ میلی مولار و زمان آغشتگی ۷۲ و ۲۴ ساعت به عنوان مناسب ترین تیمارها در راستای بهبود صفات مطالعه شده، می باشد.

کلید واژه: هالوپرایمینگ، کور آویز، نیترات پتاسیم، جوانه زنی بذر، خواب بذر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.