مقاله ارزیابی تغییرات ویژگی های بافتی خیار (Cucumis sativus L.) در طی فرآیند خشک کردن اسمزی درمحلول های مختلف کلرید سدیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تغییرات ویژگی های بافتی خیار (Cucumis sativus L.) در طی فرآیند خشک کردن اسمزی درمحلول های مختلف کلرید سدیم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات ویژگی های بافتی خیار (Cucumis sativus L.) در طی فرآیند خشک کردن اسمزی درمحلول های مختلف کلرید سدیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات ویژگی های بافتی خیار (Cucumis sativus L.) در طی فرآیند خشک کردن اسمزی درمحلول های مختلف کلرید سدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات ویژگی های بافتی خیار (Cucumis sativus L.) در طی فرآیند خشک کردن اسمزی درمحلول های مختلف کلرید سدیم :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
میوه گیاه خیار علاوه برداشتن عطر و طعم مطلوب و بافتی مناسب، دارای ترکیبات مغذی و مفیدی نیز بوده و از این رو در صنعت غذا از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد. این پژوهش به بررسی اثر تیمار خشک کردن اسمزی مکعب های تهیه شده از خیار گلخانه ای درمحلول کلریدسدیم در دوغلظت ۱۰ درصد و ۱۵درصد پرداخته و تغییرات ایجاد شده در نمونه های خیار را در طول زمان از نظر ویژگی های فیزیکی، تغذیه ای حسی مورد بررسی قرار داده است. به جز چگالی و تغییرات بافت شناسی که روند تغییرات نامنظمی را در طی زمان ازخود نشان داد، سایر ویژگی های مورد بررسی تغییرات نسبتا یکنواختی را از خود نشان دادند. به گونه ای که درهر دو غلظت ۱۰و ۱۵ درصد کلرید سدیم، با گذشت زمان مقدار رطوبت نمونه ها کاهش و مقدار نمک و خاکستر آنها افزایش یافت. اندیس های رنگ سنجی a و l نیز کاهش و اندیس b افزایش را از خود نشان دادند. بیشینه تغییرات نسبت به نمونه های شاهد، در نمونه های تیمار شده با محلول ۱۵ درصد کلرید سدیم بعد از گذشت ۳ ساعت مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.