مقاله ارزیابی آلودگی باکتریایی کره های سنتی تهیه شده از شیر گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی آلودگی باکتریایی کره های سنتی تهیه شده از شیر گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آلودگی باکتریایی کره های سنتی تهیه شده از شیر گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آلودگی باکتریایی کره های سنتی تهیه شده از شیر گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آلودگی باکتریایی کره های سنتی تهیه شده از شیر گاو و گاومیش در استان آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

استافیلوکوکوس او رئوس، اشرشیا کلی، سالمونلا و لیستریا منوسیتوژن ز مهم ترین باکتری های مسبب بیماری های غذازاد در انسان هستند . هدف از این بررسی، تعیین میزان آلودگی به این باکتری ها در کره های سنتی تهیه شده از شیر گاو و گاومیش بوده که در شهرهای ملکان، بناب و مراغه واقع در استان آذربایجان شرقی توزیع شده بود . بدین منظور از اردیبهشت لغایت شهریور ۱۳۸۸ ، در مجموع تعداد ۳۰۰ نمونه کره سنتی گاو و گاومیش به طور تصادفی و به تعداد مساوی از هر شهر جمع آوری گردید . آزمایشات بر اساس روش های استاندارد جستجوی باکتری ها انجام گرفت و نمونه ها بر روی محیط هایی چون برد پارکر آگار، ائوزین متیلن بلو آگار، سالمونلا – شیگلا آگار و لیستریا آگار کشت داده شدند. طبق نتایج به دست آمده هیچیک از نمونه ها آلوده به باکتری های سالمونلا و لیستریا نبودند . آلودگی به اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئو س در کره های سنتی گاو به ترتیب در ۱۰ مورد (۶/۶%) و ۳۴ مورد(۲۲/۶%) یافت شد. این میزان در مورد کره های سنتی گاومیش به ترتیب ۸ مورد (۵/۳% ) و ۴۵ مورد (۳۰%) بود. تجزیه و تحلیل آماری تفاوت معنیداری را بین میزان آلودگی باکتریایی کره های سنتی گاو و گاومیش نشان نداد . همچنین میزان آلو دگی در نمونه های به دست آمده از شهر های مختلف اختلاف محسوسی نداشت (P>0/05) طبق نتایج به دست آمده، آلودگی باکتریایی کره های سنتی عرضه شده در استان آذربایجان شرقی احتمالاً مربوط به مراحل عمل آوری آن ها بوده و منشأ دامی ندارد. بنابراین آموزش تولیدکنندگان و مصرف کنندگانیکی از راه های کاهش بروز بیماریهای غذازاد ناشی از این عوامل باکتریایی میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.