مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در شکمبه گاو با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در شکمبه گاو با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در شکمبه گاو با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در شکمبه گاو با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه روند تجزیه پذیری پروتیین کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در شکمبه گاو با روش کیسه های نایلونی و الکتروفورز ژل پلی آکریلامید :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۱۰

به منظور مطالعه روند تجزیه پذیری ماده خشک، پروتیین خام و تعیین نوع پروتیین قابل تجزیه کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده، آزمایشی با تلفیق روش کیسه های نایلونی و تکنیک الکتروفورز ژل پلی آکریلامید (SDS-PAGE) انجام شد. با استفاده از روش کیسه های نایلونی، مقدار ۵ گرم نمونه کنجاله منداب (فرآیند نشده و تف داده شده) به مدت صفر، ۲، ۴، ۶، ۸، ۱۲، ۲۴ و ۴۸ ساعت در شکمبه سه راس گاو نر اخته بالغ سیستانی فیستوله دار انکوباسیون شد. پس از انکوباسیون و سشتشوی کیسه ها، مواد باقی مانده منجمد و با فریز درایر (خشک برودتی) خشک شد. ماده خشک، پروتیین خام، الگوی زیر واحدهای پروتیین های کنجاله منداب و دنسیتومتری پروتیین ها تعیین شد. تفاوت معنی دار بین فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک و پروتیین خام کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده مشاهده شد (p<0.05). تجزیه پذیری موثر پروتیین خام کنجاله منداب فرآیند نشده و تف داده شده در سرعت عبور ۵ درصد در ساعت به ترتیب ۶۵.۱۸ و ۵۱.۳۶ درصد بود. دو نوع پروتیین عمده در کنجاله منداب شامل آلبومین ۲S (ناپین) با دو زیر واحد به وزن مولکولی ۸.۵ و ۱۰.۸ کیلودالتون و گلوبولین ۱۱S (کروسیفرین) با چهار زیر واحد به وزن مولکولی ۳۲.۰، ۲۶.۸، ۲۱.۱ و ۲۰.۵ کیلودالتون مشاهده شد که به ترتیب ۱۸.۸ و ۵۲.۹ درصد از کل پروتیین کنجاله منداب را شامل شدند. زیرواحدهای ناپین کنجاله منداب فرآیند نشده درزمان صفر دیده نشد. این پروتیین در زمان صفر انکوباسیون کنجاله فرآیند شده دیده شد و پس از ۱۲ ساعت انکوباسیون تجزیه شد. تجزیه پذیری کروسیفرین کمتر از ناپین بود، به طوری که چهار زیرواحد این پروتیین در کنجاله فرآیند نشده و فرآیند شده پس از ۴۸ ساعت انکوباسیون درشکمبه به طور کامل تجزیه نشد. قابلیت هضم پروتیین خام کنجاله منداب فرآیند نشده در زمان صفر، ۸، ۱۲ و ۴۸ انکوباسیون به ترتیب ۶۵.۳۲، ۷۳.۳۸، ۷۳.۵۰ و ۷۵.۳۰ درصد و برای کنجاله تف داده شده به ترتیب ۶۶.۲۸، ۷۱.۳۸، ۷۳.۱۲ و ۷۵.۵۰ درصد بود.

کلید واژه: کنجاله منداب، فرآیند تف دادن، تجزیه پذیری پروتیین، روش کیسه های نایلونی، الکتروفورز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.