مقاله بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت مجتمع های پرورش میگو بر آبهای ساحلی (در منطقه تیاب استان هرمزگان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت مجتمع های پرورش میگو بر آبهای ساحلی (در منطقه تیاب استان هرمزگان) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت مجتمع های پرورش میگو بر آبهای ساحلی (در منطقه تیاب استان هرمزگان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت مجتمع های پرورش میگو بر آبهای ساحلی (در منطقه تیاب استان هرمزگان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت مجتمع های پرورش میگو بر آبهای ساحلی (در منطقه تیاب استان هرمزگان) :

تعداد صفحات :۲۱

توسعه فعالیت های پرورش میگو در سواحل جنوبی کشور خصوصا در استان هرمزگان در دهه اخیر از رشد نسبتا بالایی برخوردار بوده است. این تحقیق به منظور بررسی اثرات زیست محیطی ناشی از فعالیت مجتمع های پرورش میگو بر آبهای ساحلی منطقه تیاب استان هرمزگان در سال ۱۳۸۲ به اجرا درآمد. در این تحقیق، برخی از پارامترهای کیفی آب از ۹ ایستگاه انتخاب شده در کانالهای آبرسانی سایت های تیاب جنوبی و شمالی (ایستگاههای ۱، ۲، ۳ و (۴ و آبهای ساحلی مجاور مجتمع های پرورش میگو (ایستگاههای ۵، ۶، ۷، ۸ و (۹ بصورت ماهانه در یک دوره پرورش شش ماهه (تیرماه تا آذرماه) مورد مطالعه قرار گرفتند. جهت تجزیه و تحلیل پارامترها از آزمون آنالیز واریانس یکطرفه توسط نرم افزار آماری SPSS15 استفاده گردید. در این تحقیق محدوده تغییرات بدست آمده برای دمای هوا، دمای آب، شوری، pH، اکسیژن محلول، اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی (COD)، نیترات، نیترت، آمونیاک کل، فسفات و فسفر کل بترتیب برابر با ۲۱) تا ۴۰ درجه سانتیگراد)، ۲۲) تا ۳۹ درجه سانتیگراد)، ۳۷ ppt) تا ۵۴)، ۷.۸۵) تا ۸.۳۸)، ۴) تا ۸.۱ میلیگرم بر لیتر)، ۰.۲) تا ۸.۵ میلیگرم بر لیتر)، ۰.۱۱) تا ۰.۱۸۶ میلیگرم بر لیتر)، ۰.۰۰۱) تا ۰.۰۲۹ میلیگرم بر لیتر)، (صفر تا ۰.۰۱۶ میلیگرم بر لیتر)، صفر تا ۰.۰۴۳ میلیگرم بر لیتر) و ۰.۰۱۴) تا ۱.۴ میلیگرم بر لیتر) اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مقادیر اکثر پارامترهای اندازه گیری شده در ایستگاههای متعلق به پسابهای خروجی ۲) و ۴) بیشتر از کانالهای ورودی (ایستگاههای ۱ و ۳) و آبهای ساحلی مجاور مجتمع های پرورش میگو (ایستگاههای ۵، ۶، ۷، ۸ و ۹) بوده است. نتایج آنالیز واریانس یکطرفه نشان داد که بین ایستگاههای مربوط به پسابهای خروجی، کانال های آبرسانی و آبهای ساحلی مجاور مجتمع ها اختلاف معنی داری برای اکثر پارامترهای مورد مطالعه وجود دارد (P<0.05). با استفاده از نتایج بدست آمده می توان گفت خور تیاب بدلیل قرار گرفتن در حد فاصل مجتمع های پرورش میگو و آبهای ساحلی، توانسته است بار آلودگی ناشی از ورود پسابها را تعدیل و مانع از اثرات سوء زیست محیطی بر آبهای ساحلی گردد. لذا می توان گفت در حال حاضر تمام پارامترهای مورد مطالعه در آبهای ساحلی مجاور مجتمع های پرورش میگو در وضعیت مطلوب خود قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.