مقاله جداسازی ایزوله هایSerratia marscecence ازمیوه های هندوانه آلوده به بیماری لک زدگی میوه هندوانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی ایزوله هایSerratia marscecence ازمیوه های هندوانه آلوده به بیماری لک زدگی میوه هندوانه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی ایزوله هایSerratia marscecence ازمیوه های هندوانه آلوده به بیماری لک زدگی میوه هندوانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی ایزوله هایSerratia marscecence ازمیوه های هندوانه آلوده به بیماری لک زدگی میوه هندوانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی ایزوله هایSerratia marscecence ازمیوه های هندوانه آلوده به بیماری لک زدگی میوه هندوانه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
طی بازدیدهای به عمل آمده در سال ۱۳۹۰ از مزارع هندوانه در استان خراسان رضوی نشانه هایی از بیماری لک زدگی میوه هندوانه مشاهده گردید. علائم بیماری به صورت لکه های قهوه ای فرو رفته در قسمت سفیدی پوست میوه بود که گاهی اوقات دورتادور پوست میوه را دربرمی گرفت. علائم مشاهده شده خیلی شبیه به علائم ایجاد شده توسط باکتری Acidovoraxavenae subsp.citrulli عامل سوختگی گیاهچه هندوانه و لکه باکتریایی میوه هندوانه بود. از میوه های دارای علائم پوسیدگی، لک زدگی، قهوه ای شدن پوست میوه و پژمردگی نمونه برداری انجام شد. نمونه ها به آزماشگاه انتقال یافته و قطعاتی از حدفاصل قسمت آلوده و سالم جدا و عصاره بافت های آلوده روی محیط غذایی حاوی آگار کشت شدند. پس از جداسازی باکتری ها، شناسایی آن ها با آزمون های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی لازم صورت گرفت. نتایج نشان داد برخی جدایه ها متعلق به گروه Enterobacteriaceae و به جنس Serratia تعلق داشتند. کلونی باکتری روی محیط آگارغذایی قرمز، برجسته و لعاب دار بود. این باکتری گرم منفی، گرد، متحرک، بی هوازی اختیاری، کاتالاز مثبت و واکنش اکسیداز آنها منفی بود. نتایج آزمون های هیدرولیزآنزیم های لیپاز، ژلاتین و کازئین مثبت بود. گلوکز از جمله منابع کربن قابل استفاده برای رشدباکتری بوداما هیچ جدایه ای نتوانست از لاکتوز استفاده کند. بیماری زایی جدایه ها با مایه زنی روی برگ های هندوانه به اثبات رسید. براساس ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی این جدایه های بدست آمده از هندوانه به عنوان گونه Serratia marscecence شناسایی شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.