مقاله بررسی چگونگی بهبود خواص شیمیایی و بازارپسندی نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه بر پایه آب پنیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی چگونگی بهبود خواص شیمیایی و بازارپسندی نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه بر پایه آب پنیر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی چگونگی بهبود خواص شیمیایی و بازارپسندی نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه بر پایه آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی چگونگی بهبود خواص شیمیایی و بازارپسندی نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه بر پایه آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی چگونگی بهبود خواص شیمیایی و بازارپسندی نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه بر پایه آب پنیر :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
آب پنیر یکی از فرآورده های جانبی شیر در کارخانجات پنیرسازی است. فاز عبوری در تولید پنیرهای غشایی نیز ماهیتی تقریباً شبیه به آب پنیر دارد. تاکنون کاربردهای زیادی برای آب پنیر معرفی شده اند که مهمترین آنها عبارتند از تولید پروتئین تک یاخته، خوراک دام، انواع نوشیدنی بر پایه لبنی، کوارک خشک، الکل، اسید و سرکه.از میان کاربردهای متنوع آب پنیرف تولید نوشیدنی مناسب از آن بسیار پیچیده بوده و اغلب کیفیت خوبی بدست نمی دهد. کدر بودن رنگ، تأثیر منفی طعمی طی مصرف بالای آب پنیر در فرمولاسیون، دوفاز شدن و ; از مشکلات نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه می باشد. در این راستا تلاشی برای تولید نوشیدنی توت فرنگی استریلیزه از آب پنیر در یکی از شرکت های منطقه انجام شده است و نتایج قابل توجهی به لحاظ رنگ، مزه، بافت و طعم محصول بدست آمده است. در این مقاله، سعی می شود ضمن معرفی این نوشیدنی، ابعاد مختلف تکنولوژیکی و کیفی محصول و نتایج حاصل از پژوهش بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.