مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تابش ماوراء بنفش بر جوانه زنی بذر و ،محتوای پروتئین در دو رقم لوبیا قرمز :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
اشعه فرابنفش انرژی قادر به اخلال در سنتز پروتئین وقند در گیاهان است. اشعه ماورای بنفش به سه باند تقسیم می شود که شامل ماوراء بنفش A (320-390 نانومتر) ماوراء بنفش B (280-320 نانومتر) و ماوراء بنفش C (254-280 نانومتر) می باشد. مطالعات مختلف نشان است که افزایش تابش ماوراء بنفش B می تواند اثرات زیان آوری بر فرایندهای فیزیولوژیکی و رشد کلی در بعضی از گیاهان داشته باشد.در این تحقیق که بمنظور بررسی اثرات طول موج های اشعه فرابنفش بعنوان پارامتری متاثر از تخریب لایه اوزن صورت گرفت طرحی در قالب بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در آزمایشگاه دانشگاه پیام نور میلاجرد در استان مرکزی بر روی دو رقم لوبیا رقم درخشان و رقم صیاد تحت تابش با ۲۲۰ تا ۴۰۰ نانومتر اشعه ماوراء بنفش در انکوباتور به مدت ۸ روز در ۲۵±درجه سانتی گراد انجام شد.پارامترهای مورد ارزیابی شامل درصد جوانه زنی ، رشد (وزن نهال تازه، ریشه طول ساقه و نسبت آنها)، در برگ اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که درصد جوانه زنی دانه ها و نرخ رشد جوانه با دوز تابش رابطه مستقیم دارد در حالی که بالعکس برای محتویات پروتئین، بطور معنی داری در رقم گرندی فلورا مقدار بیشتری مشاهده شد. بر طبق نتایج داده ها برای محتویات پروتئین، پیشنهاد شد که دوز تابش باید در لوبیا رقم درخشان زیر ۳۰۰ نانومتر ماوراء بنفش و همچنین در لوبیا رقم صیاد زیر ۲۸۰ نانومتر ماوراء بنفش نباشد زیرا در محدوده ۲۲۰ تا ۳۰۰ در لوبیا رقم درخشان و ۲۲۰ تا ۲۸۰ نانومتر در لوبیا رقم صیاد تفاوت معنی داری با تیمار شاهد در سطح ۱% مشاهده شد. . در لوبیا رقم درخشان ۳۲۰ تا ۴۰۰ نانومتر دوز تابش ماوراء بنفش بطور غیرمعنی دار محتویات پروتئین را تحت تاثیر قرار داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.