مقاله بررسی واکنش ارقام گندم نان ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانه زنی و گیاهچه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی واکنش ارقام گندم نان ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانه زنی و گیاهچه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی واکنش ارقام گندم نان ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانه زنی و گیاهچه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنش ارقام گندم نان ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانه زنی و گیاهچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی واکنش ارقام گندم نان ایرانی به تنش شوری در مرحله جوانه زنی و گیاهچه :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور ارزیابی ۳۲ رقم گندم رایج کشت کشور از نظر صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک در مرحله گیاهچه ای و تاثیر تنش شوری روی صفات، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با سه تکرار در شرایط گلخانه ای اجرا شد. در این پژوهش برخی از صفات همانند سرعت، درصد و متوسط زمان جوانه زنی، طول ریشه و گیاهچه، وزن تر و خشک ریشه و ساقه و محتوای نسبی آب برگ و ریشه مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل از تجزیه واریانس دادهها بین ارقام و سطوح تنش شوری از نظر کلیه صفات مورد مطالعه اختلاف معنیداری مشاهده شد. اثر متقابل رقم × تنش نیز برای تمامی صفات مورد مطالعه معنیدار گردید. در بین ارقام مورد مطالعه، ارقام روشن، کویر، نیک نژاد و هامون از نظر اکثر صفات دارای میانگین بالاتری نسبت به سایر ارقام در شرایط عادی و تنش شوری بودند که میتوان این ارقام را به عنوان متحملترین ارقام به تنش شوری و رقم بیات که از نظر اکثر صفات در هر دو شرایط کمتر از متوسط ارقام بود را به عنوان رقم حساس به شوری معرفی کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.