مقاله اثر نانو ذره اکسیدروی بر مورفولوژی و پایداری حرارتی الیاف پلیاستایرن الکتروریسی شده


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نانو ذره اکسیدروی بر مورفولوژی و پایداری حرارتی الیاف پلیاستایرن الکتروریسی شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نانو ذره اکسیدروی بر مورفولوژی و پایداری حرارتی الیاف پلیاستایرن الکتروریسی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نانو ذره اکسیدروی بر مورفولوژی و پایداری حرارتی الیاف پلیاستایرن الکتروریسی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نانو ذره اکسیدروی بر مورفولوژی و پایداری حرارتی الیاف پلیاستایرن الکتروریسی شده :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مواد و روشهای متعددی برای بهبود خواص پلیاستایرن بهکار رفته است. اخیراً استفاده از نانوذرات غیرآلی در زمینه پلیمری و تولید نانوکامپوزیت پلیمری توجه بسیاری را بخود جلب کرده است. تولید نانوکامپوزیت ها، روشی موثرجهت بهبود خواص فیزیکی پلیمرها می باشد. در این تحقیق، از نانوذره اکسیدروی برای تولید و بهبود خواص الیاف پلی استایرن استفاده شد. همچنین از حلال طبیعی و سبز لیمونن که گرفته شده از عصاره مرکبات است، برای انحلال پلی-استایرن استفاده گردید. الیاف به روش الکتروریسی از محلول پلیمری پلی استایرن/اکسیدروی تولید و تاثیر نانوذره اکسیدروی بر خصوصیات مورفولوژی و پایداری حرارتی الیاف مورد بررسی قرار گرفت. در بررسی نتایج بدست آمدهمشاهده شد که افزودن نانوذرات اکسیدروی به محلول پلیمری با کاهش قطر الیاف پلی استایرن الکتروریسی شده همراه است. نتایج حاصل از بررسی پایداری حرارتی الیاف نشان داد که افزایش میزان نانوذره اکسیدروی منجر به افزایش پایداری حرارتی الیاف شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.