مقاله تاثیر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر میزان رشد جمعیت و نوزادان زنبور عسل Apis mellifera L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر میزان رشد جمعیت و نوزادان زنبور عسل Apis mellifera L. دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر میزان رشد جمعیت و نوزادان زنبور عسل Apis mellifera L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر میزان رشد جمعیت و نوزادان زنبور عسل Apis mellifera L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف آرد سویا و اسید اولئیک در تغذیه زمستانه بر میزان رشد جمعیت و نوزادان زنبور عسل Apis mellifera L. :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
تغذیه مصنوعی درقالب مکمل یا جانشین گرده گل برای تحریک پرورش نوزاد و افزایش جمعیت به منظور بهره برداری ازجریان شهد و گرده بهار و تولیدات بیشتر کلنی مفید و دارای اهمیت می باشد بنابراین تحقیق حاضر به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف ارد سوا و اسید اولئیک درتغذیه زمستانه برمیزان رشد جمعیت ونوزادان زنبورعسل درزمستان سال ۱۳۹۰انجام شد برای این کار از ۲۴کلنی با ملکه های هم سن یکساله درقالب آزمایش فاکتوریل با ۶تیمرا و ۴تکرار برای هرتیمار آزمایشی درشرایط صحرا واقع درشهرستان قائمشهر انجام شد جیره های غذایی دارای ۳ سطح اسیداولئیک ۰و۳و۶درصد ۲ سطح ارد سویاه ۱۵و۳۰ درصد و ۲سطح گرده گل ۰و۱۵درصد که جایگزین ارد سویا بوده اماده گردید که کیکهای آزمایشی تیمارها تهیه شده بطور ازاد و بدون محدودیت مصرف دراختیار هرکلنی قرارگرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.