تاثیر مکمل غذایی اینولین به عنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتری های اسید لاکیتک روده و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مکمل غذایی اینولین به عنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتری های اسید لاکیتک روده و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مکمل غذایی اینولین به عنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتری های اسید لاکیتک روده و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مکمل غذایی اینولین به عنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتری های اسید لاکیتک روده و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مکمل غذایی اینولین به عنوان پربیوتیک روی شاخص رشد، بازماندگی، تراکم باکتری های اسید لاکیتک روده و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۰

تاثیر مکمل غذایی اینولین بر شاخص های رشد، بازماندگی، تراکم باکتری های اسید لاکتیک و ترکیب لاشه بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد مطالعه قرار گرفت. پربیوتیک اینولین در ۴ سطح صفر (شاهد)، ۰.۵، ۱ و ۱.۵ درصد و در ۳ تکرار به جیره تجاری ماهی کپور شامل ۲۷.۷ درصد پروتئین و ۱۵.۷ درصد چربی اضافه گردید. بچه ماهیان کپور با میانگین وزنی ۶.۲۵±۰.۱۲ گرم و با تراکم ۱۶ عدد بچه ماهی در مخازنی به حجم ۱۰۰ لیتر به مدت ۸ هفته مورد پرورش قرار گرفتند. در انتهای دوره آزمایش شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی، جمعیت لاکتوباسیل روده و ترکیبات مغذی بدن ارزیابی شدند. نتایج به دست آمده بیانگر نبود تفاوت معنی دار بر شاخص های رشد و بازماندگی در بین تیمارهای آزمایشی بود (P>0.05). بیش ترین تراکم لاکتوباسیل روده در سطح ۱.۵ درصد اینولین در جیره مشاهده گردید (P<0.05). با افزایش سطح اینولین در جیره بر میزان پروتئین لاشه افزوده و از میزان چربی کاسته شد (p<0.05). در مجموع نتایج این آزمایش نشان داد اضافه کردن اینولین به میزان ۱.۵ درصد به جیره تجاری بچه ماهی کپور معمولی می تواند در افزایش رشد و بازماندگی تاثیر مثبتی داشته باشد.

کلید واژه: پربیوتیک اینولین، رشد، تراکم لاکتوباسیل روده، ترکیب لاشه، ماهی کپور (Cyprinus carpio)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.