تحقیق در مورد ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا :

ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا

به نام خدا

با توجه به این اصل که رشد اطلاعات غیر قابل پیشگیری می باشد پیاده سازی راه کارهایی که توسط آن موفق به ذخیره سازی اطلاعات در حجم بالا شود کاملاً بصورت یک نیاز حیاتی برای حفظ و دسترسی به اطلاعات مورد نیاز می باشد .
بنا به آمارهایInternal and Data Corporation ) IDC(حجم سیستم های ذخیره سازی برحسب (Terabytes) در هر سال ۵۰% افزایش خواهد داشت که این مقدار در سال ۲۰۰۸ نسبت به ۲۰۰۵ پنج برابر خواهد بود. به نمودار زیر دقت فرمائید .

در اینجا قابل ذکر می باشد که در هر شرکت و یا سازمان احتیاج به نیروهای متخصص برای پشتیبانی و نگهداری از اطلاعات مورد نیاز می باشد طبیعتاً با رشد اطلاعات تعداد پرسنل به کار رفته درسازمان برای پشتیبانی از این امر مهم افزایش می یابد . شــرکت اندیشه نگار در ارائه راه کارهای خود ، سخت افزارهایی را در نظر می گیرد که میزان افزایش نیروی متخصص در آینده برای حفظ اطلاعات ، به حداقل خود برسد . دنیای امروز دنیای اطلاعات است . فراموش نکنیم که حفظ اطلاعات بسیار مهم می باشد اگر در سازمان و یا شرکتی قرار داریم که حفظ اطلاعات به حیات آن سازمان بستگی دارد و فقدان آن به منزله فاجعه ای قلمداد می شود اهمیت راه کارهای حفظ و بازیابی سریع اطلاعات کاملاً برای ما محسوس می باشد شرکت اندیشه نگار افتخار دارد که با در دست داشتن نیروهای فنی مجرب راه کارهای قابل پیاده سازی و اطمینان برای حفظ اطلاعات ارائه نماید . راه کارهای فوق کاملاً سازگار به استانداردهای مـــدیریت اطلاعات و مدیریت ذخیره سازی می باشد .

در ارائه راه کارهای مختلف سه امر مهم کاملاً مورد بررسی قرار گرفته است این سه مهم شامل امنیت ، سرعت دستیابی به اطلاعات در حجم های وسیع و مدیریت اطلاعات می باشد.

پارامترهای مناسب Storage Management infrastructure :
– میزان Physical Deviceها برای مدیریت کم باشد .
– احتیاج به Administrator کمتری داشته باشد .

– قدرت به نمایش گذاشتن حجم اطلاعات وسیع با دسترسی بالا را دارا باشد .
– امنیت ، سرعت دستیابی و مدیریت اطلاعات را کاملاً در آن بتوان منظور کرد .
از هنگامی که Storage Network تبدیل به یک واژه حیاتی برای محیط های کاری گشت ، راه کارههای NAS و SAN نیز بوجود آمده است تفاوت شماتیک این راه کارها در شکلهای زیر نشان داده شده است .

 

SAN یا Storage Area Network یک شبکه بسیار پر سرعت است که با پهنای باند ۲Gb/s یا ۱Gb/s کار می کند و در آینده نزدیک با سرعتهای حدود ۱۰Gb/s ارائه خواهد گردید .
شبکه SAN با هرنوع سیستم عامل و سخت افزار به طور همزمان قابل استفاده است .ارتباطات در محیط SAN به گونه ای است که سرورها و Storage ها از چندین مسیر می توانند به یکدیگر متصل گردند .

شبکه های SAN ازتعداد زیادی سرور ، اتصالات و تجهیزات ذخیره سازی که شامل Tape Drive , Disk و Optical Storage است تشکیل شده اند .
Storage ها می توانند نسبت به سرورها در فاصله دورتری قرار داشته باشند . یک سرور و یا چندین سرور با مشخصات سخت افزاری مختلف مانند Mainframe , Super Computer , PC و حتی کامپیوتر SUN می توانند یک Storage و یا چندین Storage را به اشتراک بگذارند .
میزان پایداری در محیط SAN بسیار بالا است به این صورت که از هر Storage می توان یک کپی به صورت همزمان در یک محیط دیگر گرفت و یا از چندین مسیر ، اطلاعات را از سرور به Storage انتقال داد .

در صورتیکه یکی از سرورها بطور ناگهانی از سیستم خارج گردد و یا یک خرابی باعث این اتفاق باشد User ها و یا Client ها هیچ وقفه ای در انتقال و دریافت اطلاعات مشاهده نخواهند کرد و سرور دوم به سرعت کنترل سرویس دهی را بعهده می گیرد ودراین حالت می توان رفع اشکال سرور اول پرداخت .

دلایل نیاز :
دلایلی که باعث می شود محیط SAN مورد استفاده قرار گیرد عبارتند از :
• قابلیت مدیریت : پیاده سازی این سیستم باعث می شود که پراکندگی مدیریت سیستمهای ذخیره ســــازی به حداقل برسد و در نتیجه زمان کمتری برای مدیریت سیستم مصرف خواهد شد .

• قابلیت دسترسی : پیاده سازی این سیستم باعث می شود تادفعات Down شدن یک سیستم به حداقل ممکن برسد و به عبارت دیگر سیستم همیشه قابل دسترس باشد و همینطور با استفاده از قابلیت Disaster Recovery پایداری به ۱۰۰% افزایش می یابد .
• قابلیت توسعه : پیاده سازی این سیستم باعث بوجود آوردن محیطی می شود که بتوان سیستم را بدون توقف گسترش داد .
• افزایش سرعت : این سیستم با بوجود آوردن Load Balancing از لحاظ سرعت بسیار تاثیر گذار خواهد بود .

فوائد متمرکز کردنStorage ها :

– Storage Subsystem قابل استفاده فقط برای یک server نبوده در نتیجه تعداد کثیری server از ده ها تا صدها server می توانند با این سیستم storage کار کنند .
– ظرفیت Storage ها قابل اضافه کردن و یا کاهش می باشد که این عمل بدون ایجاد هیچگونه وقفه ای در سیستم کاری خواهد بود .
– به سادگی می توان ساختارهای Redundancy Clustering و QOS را اجرا کرد .
– تحقیقات نشان داده است که توانایی یک Administrator تا ۲۰ برابر در سیستم های SAN , NAS افزایش می یابد .
– قابلیت Customize شدن در حداقل محدودیت .

فوائد استفاده از Fiber chanel switch
۱ – امکان بوجود آوردن Zoning.
۲ – قابلیت مدیریت بر اساس پروتکلهای MIB , SNMP.
۳ – قابلیت failover بصورت اتوماتیک برروی پورتها .
۴– قابلیت تعریف N+1 hot swappable برای ایجاد fault – Tolerance

فوائد اختصاصی SAN

۱- SAN دارای نرم افزار های management اختصاصی می‌باشد که توسط آن می‌توان Reporting و یا mapping topologyشبکه SAN را بدست آورد.
۲- قابلیت Trouble shooting در SAN بسیار آسانتر می‌باشد.
۳- قابلیت QOS در بالاترین و بهترین مدل کارکرد وجود دارد.
۴- افزایش قابلیت دسترسی به deviceهای ذخیره‌سازی ممکن می‌باشد.

۵- افزایش امنیت در ذخیره‌سازی اطلاعات بصورت قابل توجه افزایش می‌یابد.
۶-کاهش Recovery time در SAN solution.
۷ – کاهش زمانی بهتر و موثر در upgrade و Configure کردن مجدد سیستمها.

۸- استفاده بهتر از hard disk و Tape drive ها مخصوصاً کاهش میزان استفاده از Tape drive ها.
۹- backup server های کمتری در شبکه مورد استفاده می‌گیرد.
۱۰- کاهش هزینه پشتیبانی و نگهداری شبکه.
۱۱- کاهش تجهیزات خنک کننده محیط server ها.
۱۲- قابل اطمینان بودن ذخیره‌سازی اطلاعات و دسترسی به اطلاعات بیشتر با سرعت بسیار بالاتر و ساده‌تر.

با استفاده از معماری SAN دسترسی به اطلاعات (Uptime )از ۹۹۹۹% به ۹۹۹۹۹% افزایش می‌یابد در واقع میزان Downtime از ۵۳ دقیقه در سال به ۵ دقیقه در سال کاهش پیدا می‌کند.

با استفاده از معماری SAN هر گونه Replication اطلاعات از هر Engine به Engine دیگر با سرعت بسیار بالایی انجام می‌شود.
قابل توجه است که ۳۰% از مشکلات downtime سیستم به data storage failure مربوط می‌شود با استفاده از SAN به صورت کلی می‌توان این downtime را در نظر نگرفت.

به نظر شما آیا downtime در یک سیستم اطلاع رسانی قابل توجه است؟

جدول زیر میزان زمان downtime را در یک سری از کمپانی‌ها به نمایش گذاشته و میزان هزینه این downtime را بر حسب میلیون دلار به شما نشان می‌دهد.

در پایان لازم به ذکر است که شرکت اندیشه نگار با سابقه طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی پروژه های NAS,SAN در تعدادی از سازمانهاو بهره گیری از متخصصین با تجربه آمـــاده ارائه مشاوره به شما می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.