مقاله اثر سطح تنش کم آبی و کمپوست زباله شهری بردرصد، عملکرد اسانس و برخی ترکیبات اسانس سیاه دانه (Nigella Sativa L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطح تنش کم آبی و کمپوست زباله شهری بردرصد، عملکرد اسانس و برخی ترکیبات اسانس سیاه دانه (Nigella Sativa L.) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطح تنش کم آبی و کمپوست زباله شهری بردرصد، عملکرد اسانس و برخی ترکیبات اسانس سیاه دانه (Nigella Sativa L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطح تنش کم آبی و کمپوست زباله شهری بردرصد، عملکرد اسانس و برخی ترکیبات اسانس سیاه دانه (Nigella Sativa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطح تنش کم آبی و کمپوست زباله شهری بردرصد، عملکرد اسانس و برخی ترکیبات اسانس سیاه دانه (Nigella Sativa L.) :

تعداد صفحات:۲۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات تنش خشکی و کمپوست بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی سیاه دانه آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۹۳۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاهزابل سد سیستان اجرا شد. تیمارها شامل آبیاری به عنوان عامل اصلی در سه سطح: ۱ – شاهدعدم تنش با دور آبیاری هر شش روز، ۲ – تنش ملایم خشکی با دور آبیاری هر نه روز و ۹ – تنش شدید خشکی با دور آبیاری هر ۱۲ روز یکبار و عامل فرعی نیز سطوح۲۱ و ۹۱ تن در هکتار. نتایج نشان داد که ، کمپوست زبالهشهری که شامل: عدم کاربرد کمپوست شاهد ، کمپوست به میزان ۱۱تنش خشکی تأثیر معنی داری بر عملکرد دانه گیاه سیاه دانه داشت. به طوریکه عملکرد دانه با افزایش تنش کاسته شد. و با افزایش سطوح کمپوست باعث فزونی در صفات عملکرد دانه، درصد اسانس، درصد پاراسیمن، گاماترپینن، تیموکینون در اسانس، میزان شدت بوی، مزه و رنگ دانه در گیاه سیاه دانه گردید بیشترین درصد پاراسیمن ۲۴/۶ درصد درتیمار کمپوست به میزان ۳۰تن در هکتار و کمترین درصد پاراسیمن۱۵/۴ درصدمربوط به تیمار عدم کاربرد کمپوست شاهد مشاهده شد مطابق نتایج بدست آمده به نظر می رسد کاربرد ۹۱ تن درهکتار از کمپوست زباله شهری، به دلیل تولید عملکرد و اسانس بیشتر در شرایط آب و هوایی زابل مناسب به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.