مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کروم یک عنصر غذایی میکرو برای انسان به شمار می رود و برای متابولیسم کربوهیدرات ها و لیپیدها در بدن ضروری است . از جمله راه های مبارزه با کمبود کروم استفاده از گیاهانی است که کروم را دربافت های خود ذخیره می کنند اما از آنجا که کروم یکی از عناصر سنگین می باشدبر روی فرایندهای متابولیکی و فیزیولوژیکی گیاه اثر می گذارد. در پژوهش حاضر نشاء های سیب زمینی با غلظت های مختلفCr2+ 3،۲،۱،۵، ۷،۵/ ۱۲/۵ و ۱۰،۵ mgLو۰/۴تیمار شدند و پس از ۶ هفته تیمار میزان کلروفیل تامb، a، و پرولین برگ ها مورد سنجش قرار گرفت. تحلیل آماری داده ها و مقایسه میانگین ها در سطحp<0/05انجام شد. نتایج نشان داد در تیمارهای ۱mgL-1 Cr3+میزان کلروفیل a کاهش یافت. سطوح کلروفیلbدر تیمارهای+۲mgL-1 Cr3+و در موردکلروفیل تام در تیمارهای۳mgL-1 Cr3+در مقایسه با گیاه شاهدمعنی دار بود. سطوح پرولین برگ ها در تیمار های تا۵mgL-1 Cr3+روند افزایشی و سپس با افزایش غلظتCr3+روند کاهشی داشت که این تغییرات در تیمارهای ۳ ، ۴ ، ۷/۵ و ۵ mgL-1 Cr3+,2در مقایسه با گیاه شاهد معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.