مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرقطع آبیاری و بیوفسفر درسطوح مختلف برروی جذب عناصرغذایی و پروتئین کلزا :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
نتایج بررسی اثرقطع آبیاری قطع ابیاری دراوال گلدهی اواخرگلدهی پرشدن دانه و شاهدو فسفربیولوژیک صفرو۵۰و۱۰۰و۱۵۰گرم درهکتار روی تجمع عناصرغذایی و پروتئین دانه کلزا نشان داد که اثرقطع آبیاری برپتاسیم دانه و اثرمتقابل بین فسفروابیاری روی درصد نیتروژن درصد فسفرو درصد پروتئین، عملکردپروتئین معنی دار شد مقایسه میانگین داده ها نشان داد که بالاترین درصد نیتروژن ۴/۵۲درصد و پروتئینه ۲۸/۲۶ درصد ازتیمارقطع ابیاری دراوایل گلدهی باسطح فسفر۱۰۰گرم برهکتار و پایین ترین درصد نیتروژن ۳/۳ درصد و پروتئین ۲۰/۶۵ درصد ازتیمارقطع ابیاری درمرحله بدون قطع آبیاری با سطح بدون فسفر بدست امد بالاترین درصد فسفر۱/۸۱ درصد ازتیمارقطع آبیاری درمرحله اوایل گلدهی باسطح فسفر ۱۵۰گرم درهکتار و کمترین درصد فسفر ۱/۳۴ درصد ازتیمارقطع ابیاری درمرحله بدون قطع ابیاری باسطح شاهد بدون فسفربدست امده است بالاترین عملکردپروتئین ۱ه۸۹/۳کیلوگرم درهکتار درتیمارقطع ابیاری درمرحله اواخرگلدهی باسطح ۵۰گرم بیوفسفردرهکتار و کمترین عملکردپروتئین ۲۸/۵۸ کیلوگرم درهکتار درتیمارقطع ابیاری درمرحله اوایل گلدهی باسطحشاهد فسفر مشاهده شد قطع ابیاری درمرحله اواخر گلدهی و قبل ازمرحله پرشدن دانه بیشترین مقدارپروتئین دانهکلزا را تولید کردها ست
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.