مقاله اثر تیمار پس از برداشت نیتریک اکسید به عنوان ترکیب سالم بر ماندگاری میوه ی سیب رقم رد دلیشیز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تیمار پس از برداشت نیتریک اکسید به عنوان ترکیب سالم بر ماندگاری میوه ی سیب رقم رد دلیشیز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تیمار پس از برداشت نیتریک اکسید به عنوان ترکیب سالم بر ماندگاری میوه ی سیب رقم رد دلیشیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تیمار پس از برداشت نیتریک اکسید به عنوان ترکیب سالم بر ماندگاری میوه ی سیب رقم رد دلیشیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تیمار پس از برداشت نیتریک اکسید به عنوان ترکیب سالم بر ماندگاری میوه ی سیب رقم رد دلیشیز :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این پژوهش، تأثیر کاربرد نیتریک اکسید در غلظتهای مختلف بر کیفیت پس از برداشت میوه های سیب رد دلیشیز در دمای ۱-۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵-۹۵% بررسی شد. میوه ها با سدیم نیتروپروساید در غلظتهای (۰، ۳، ۵ و ۷ میکلومولار) تیمار شدند و در دمای ۱-۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲ و ۵ ماه نگهداری شدند و صفاتی چون، سفتی، مواد جامد قابل حل، درصد کاهش وزن، میزان پوسیدگی و بازار پسندی اندازه گیری شد. تیمار با نیتریک اکسید باعث حفظ سفتی میوه ها شد. تیمار با نیتریک اکسید اثر معنی داری بر بازار پسندی مواد جامد قابل حل داشت. مؤثرترین غلظت نیتریک اکسید در کنترل پوسیدگی ها ۳ میکرومول بر لیتر بود. کاربرد تیمار نیتریک اکسید می تواند جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی در تکنولوژی پس از برداشت سیب باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.