مقاله اثر نوع اکسین بر القای کالوس ارقام مختلف سی بزمینی Solanum tuberosum L.


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نوع اکسین بر القای کالوس ارقام مختلف سی بزمینی Solanum tuberosum L. دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نوع اکسین بر القای کالوس ارقام مختلف سی بزمینی Solanum tuberosum L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع اکسین بر القای کالوس ارقام مختلف سی بزمینی Solanum tuberosum L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نوع اکسین بر القای کالوس ارقام مختلف سی بزمینی Solanum tuberosum L. :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

منظور بررسی اثر نوع اکسین بر القای کالوس در ارقام مختلف سیب زمینی، آزمایش ی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۵ تکرار در آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار انجام شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل رقم سیب زمینی در سه سطح آگریا، مارفونا و سینورا و نوع اکسین در سه سطحD-2و۴ و IBA ،NAAبودند که در غلظت ۱ میلی گرم در لیتر و در محیط کشت پایهMS مورد استفاده قرار گرفتند. ن تایج نشان داد که بین ارقام سیب زمینی در رابطه با خصوصیات کالوس زایی اختلاف معنی داری وجود داشت. رقم سینورا از نظر درصد کالو س زایی،قطر کالوس، حجم کالوس و وزن تر کالوس نسبت به سایر ارقام سی بزمینی برتری داشت. کمترین میزان کالو س زایی در رقم آگریا مشاهده گردید. نوع تنظیم کننده رشد اکسین، کلیه خصوصیات کالوس زایی را تحت تأثیر قرار داد. بیشترین درصد کالوس زایی و قطر کالوس در محیط کش ت های حاویNAAو بیشترین وزن تر و حجم کالوس در محیط کشت های حاویIBA بدست آمد. واکنش کالوس زایی ارقام سیب زمینی به نوع اکسین متفاوت بود. رقم سینورا، کمترین و رقم آگریا بیشترین حساسیت را نسبت به نوع تنظیم کننده رشد اکسین دارا بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.