میزان سلنیوم و وانادیوم در ماهی های کیلکای معمولی و آلوزا در سواحل جنوبی دریای مازندران و ارزیابی خطر مصرف غذایی ناشی از آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 میزان سلنیوم و وانادیوم در ماهی های کیلکای معمولی و آلوزا در سواحل جنوبی دریای مازندران و ارزیابی خطر مصرف غذایی ناشی از آن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد میزان سلنیوم و وانادیوم در ماهی های کیلکای معمولی و آلوزا در سواحل جنوبی دریای مازندران و ارزیابی خطر مصرف غذایی ناشی از آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی میزان سلنیوم و وانادیوم در ماهی های کیلکای معمولی و آلوزا در سواحل جنوبی دریای مازندران و ارزیابی خطر مصرف غذایی ناشی از آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن میزان سلنیوم و وانادیوم در ماهی های کیلکای معمولی و آلوزا در سواحل جنوبی دریای مازندران و ارزیابی خطر مصرف غذایی ناشی از آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زانکو

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: فلزات از آلاینده های مهم اکوسیستم های آبی به شمار می روند. جانداران آبزی مانند ماهی ها بعنوان حلقه ای از زنجیره غذائی به واسطه جذب و تجمع فلزات می توانند نشانگر افزایش این فلزات در محیط خود باشند. در مطالعه حاضر با توجه به افزایش رو به رشد آلاینده های دریای مازندران از ماهی های کیلکای معمولی (۵۰ قطعه) و نیز آلوزا (۱۷ قطعه) به عنوان نشان دهنده آلودگی به فلزات سلنیوم و وانادیوم سواحل جنوبی دریای مازندران استفاده شد. ارزیابی خطر غذایی ناشی از مصرف غذایی این دو گونه نیز انجام پذیرفت.روش بررسی: گونه های کیلکای معمولی و آلوزا از سواحل جنوبی دریای مازندران واقع در بابلسر در سال ۱۳۹۱ بدست آمدند. میزان فلزات سلنیوم و وانادیوم تجمع یافته در آن ها با استفاده از دستگاه جذب اتمی تعیین شد. با استفاده از مدل THQQ میزان خطر غذایی ای که در اثر مصرف کیلکای معمولی مصرف کنندگان آن را تهدید می کند محاسبه شد.یافته ها: غلظت سلنیوم بین بافت های پوست و عضله در ماهی آلوزا اختلاف معنی داری را نشان داده است (P<0.05). بررسی های بین گونه ای نشان داد که میزان وانادیوم در پوست، بین دوگونه اختلاف معنی داری را داشته است (P<0.05). میزان THQ برای هر یک از فلزات و نیز برای مجموع فلزات کمتر از یک بدست آمد که نشان از عدم وجود خطر برای مصرف کنندگان آن با نرخ مصرف کنونی دارد.نتیجه گیری: اینگونه به نظر می رسد که مصرف گونه های مورد مطالعه از نظر فلزات سلنیوم و وانادیوم خطری را متوجه مصرف کنندگان آن نمی کند. نتایج حاصل از تحقیق حاضر می تواند در پایش مستمر سواحل دریای مازندران مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: ماهی کیلکای معمولی، ماهی آلوزا، دریای مازندران، سلنیوم، وانادیوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.