مقاله تولید محصول گوشتی سوسیس غنی شده با کلسیم


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید محصول گوشتی سوسیس غنی شده با کلسیم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید محصول گوشتی سوسیس غنی شده با کلسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید محصول گوشتی سوسیس غنی شده با کلسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید محصول گوشتی سوسیس غنی شده با کلسیم :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

تاثیر کلسیم لاکتات و کلسیم گلوکونات و کلسیم سیترات اضافه شده برروی خواص حسی گوشت سوسیس پخته شده مورد مطالعه قرارگرفته است محصولات بطور معمول و کم چرب چربی انها گرفته شده حدود ۴۰% تولید می شود نمکهای کلسیم مورد مطالعه قرارگرفتند که در مقادیر کافی برای ۱۰۰ گرم از دست رفتن میزان انرژی در ۱۲۰۰mg اضافه می شدند RDA از محصول نهایی حدود ۲۰ تا ۲۵% کلسیم محصول نهایی حدود ۳۰% بود در حضور نمکهای کلسیم تنها به مقدار کمی شفافیت وروشنایی سوسیس ها کاهش می یابد و تغییرات اندکی در رابطه با بافت مشاهده شده است به طور عمده سختی افزایش می یابد مشاهده شد خواص حسی محصولات گوشتی پخته شده کم چرب که با RDA د رمراحل کلسیم در ۲۵% کلسیم غنی شده اند به عنوان یک گوشت سالم تر تولید می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.