مقاله چالشهای استفاده از پروبیوتیک خشک : :Anhydrobiotics
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله چالشهای استفاده از پروبیوتیک خشک : :Anhydrobiotics دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله چالشهای استفاده از پروبیوتیک خشک : :Anhydrobiotics کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چالشهای استفاده از پروبیوتیک خشک : :Anhydrobiotics،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله چالشهای استفاده از پروبیوتیک خشک : :Anhydrobiotics :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
در جمع اوری داده ها و اطلاعات بالینی به حمایت و نقش پروبیوتیک ها در سلامت انسان و بویژه در بهره گیری از سیستم ایمنی بدن تقویت سد مخاط و سرکوب عفونتهای روده پرداخته می شود توسعه محصولات لبنی تخمیری و غیرتخمیری غنی شده با باکتریهای پروبیوتیک به یکی از موفق ترین مقوله های غذاهای کاربردی تبدیل شده است از دیدگاه کارکردی مواد این نسل از این فرهنگ در قالبهای خشک شده و بخصصو جذاب بکار می روند با این حال این مقوله را نشانه ای از چالشهای حال حاضر از نظر حفظ قابلیت هیا پروبیوتیک درتولید و ذخیره سازی آن می دانند هر دو روش خشک و یا اسپری کردن می تواند برای تولید پروبیوتیک ها مورد استفاده قرار گیرد البته استفادهاز پودرها در مقیاس بزرگ صورت می پذیرد. با این حال فرهنگ استفاده از هر دو روش به شدت به شرایط محیط زیست بستگی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.