مقاله ررسی تغیرات کیفی نخاله های پسته به عنوان خوراک دام تحت شرایط نگهداری بی هوازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ررسی تغیرات کیفی نخاله های پسته به عنوان خوراک دام تحت شرایط نگهداری بی هوازی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ررسی تغیرات کیفی نخاله های پسته به عنوان خوراک دام تحت شرایط نگهداری بی هوازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ررسی تغیرات کیفی نخاله های پسته به عنوان خوراک دام تحت شرایط نگهداری بی هوازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ررسی تغیرات کیفی نخاله های پسته به عنوان خوراک دام تحت شرایط نگهداری بی هوازی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این آزمایش جهت بررسی تغیرات کیفی نخاله های پسته، به عنوان خوراک دام، تحت شرایط نگهداری بی هوازی (سیلو کردن) طراحی و اجرا گردید. بدین منظور مقدار مناسبی از مواد مذکور به صورت تازه تهیه، نیمی از آن برای ایجاد شرایط بی هوازی سیلو گردیده و نیم دیگر آن در مقابل آفتاب خشک گردید. در ادامه آزمایش تعداد ۲۰ رأس گوسفند نر اخته شده از نژاد آرمانی ، به وزن ۶۶/۹۶ ± ۴۳/۷۹ کیلوگرم، جیره های حاوی : ۱) نخاله های پسته به صورت خشک شده ، ۲ نخاله های سیلو شد ه، ۳) مخلوط یونجه خشک و نخاله های سیلو شده به میزان ۵۰:۵۰، ۴) مخلوط یونجه خشک و نخاله های خشک به میزان ۵۰:۵۰ و ۵) یونجه خشک را درقالب یک طرح کاملا تصادفی دارای ۴ تکرار مصرف نمودند. برای جیره های ۱ تا ۵ به ترتیب ضریب مصرف خوراک نسبی ۰/۲۸۱، ۰/۱۵۶، ۰/۵۹۸، ۰/۹۱۶ و ۱ بود. همچنین قابلیت هضم ظاهری (محاسبه شده به روش جمع آوری کل مدفوع ) برای ماده خشک ۴۶/۳۲، ۸۱/۸۱، ۷۱/۳۰، ۵۸/۴۵ و ۶۱/۰۷ درصد و شاخص ارزش غذایی به ترتیب ۱۲/۹۷، ۱۳/۰۹، ۴۲/۷۸، ۵۳/۸۷ و ۶۱/۰۷ محاسبه شد. درمجموع قابلیت هضم نخاله های پسته به صورت سیلو شده (شرایط غیر هوازی ) به میزان زیادی بیشتراز فرم خشک شده می باشد. درحالیکه براثر مصرف کمتر توسط دام نهایتا شاخص ارزش غذائی (به عنوان شاخص کیفیت) برای هردو شیوه نگهداری یکسان است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.