مقاله اثر قوام یابی در درجه حرارت بالا بر کیفیت ژل سوریمی کپور پرورشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر قوام یابی در درجه حرارت بالا بر کیفیت ژل سوریمی کپور پرورشی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر قوام یابی در درجه حرارت بالا بر کیفیت ژل سوریمی کپور پرورشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر قوام یابی در درجه حرارت بالا بر کیفیت ژل سوریمی کپور پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر قوام یابی در درجه حرارت بالا بر کیفیت ژل سوریمی کپور پرورشی :
تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تغییر تربک جمعیتی کشور و توسعه شهرنشینی افزایش تقاضای فراورده های آمادهمصرف را نسبت به فراورده های خام در بازار ایجاد می کند یکی از فراورده های حد واسط برای تولید غذاهای آماده مصرف سوریمی میب اشد دراین تحقیق برخی خواص شیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی (Cyprinus Carpio دردمای ۳۵ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت بررسی شد و دو تیمار شاهد که تنها عملیات پخت در ۹۰ درجه سانتی گراد برای ۲۰ دقیقه و سپس سردسازی روی آن انجام شد کامابوکو و قوام یابی درحرارت ۳۵ درجه سانتی گراد برای زمان ۱ ساعت و سپس پخت و سردسازی کامابوکو قوام یافته جهت تعیین بهترین حالت ژل و تعیین اثر قوام یابی درنظر گرفته شد براساس نتایج آماری درتیمار کامابوکو قوام یافته میزان سفیدی و شاخص L,b بیشتر و شاخص a کمتر بود و مقدار حلالیت پروتئین درتیمار کامابوکو و میزان پپتیدهای محلول در تیمار کامابوکو قوام یافته به طور معنی داری p<0.05 بیشتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.