مقاله امکان استفاده از بتاگلوکان یولاف در غنی سازی کیک اسفنجی صنعتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله امکان استفاده از بتاگلوکان یولاف در غنی سازی کیک اسفنجی صنعتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله امکان استفاده از بتاگلوکان یولاف در غنی سازی کیک اسفنجی صنعتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان استفاده از بتاگلوکان یولاف در غنی سازی کیک اسفنجی صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله امکان استفاده از بتاگلوکان یولاف در غنی سازی کیک اسفنجی صنعتی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
یولاف اثرات مثبتی روی سلامت انسان دارد که اصلی ترین آنها پایین آوردن خطر ابتلا به سرطان روده کلسترول سرم و سطح گلوکز پس از غذای خون است خواص سلامتی ایجاد شده توسط یولاف به فیبرهای مغذی محلول آن مربوط است که ترکیب اصلی فیبرمحلول دریولاف پلی ساکارید بتاگلوکان می باشد به دلیل خواص سلامتی ذکر شده برای بتاگلوکان این مطالعه برامکان استفاده ازبتاگلوکان دربهبود خواص سلامتی کیک اسفنجی تجاری پایه گذاری شد دراین مطالعه خواص حسی نمونه های کیک تولید شده با پنج سطح بتاگلوکان ۰و۱و۲و۳و۴ درصدشامل بررسی نرمی بافت رنگ و طعم کیک توسط ده پنلیست درسه تکرار درچارچوب آزمون رنگ مورد ارزیابی قرارگرفت اطلاعات بدست آمده حاکی از آن بود که افزودن بتاگلوکان تا ۲ درصد بافت بهتری نسبت به نمونه شاهد فاقد بتاگلوکان ایجاد کرده و درضمن اینکه بررنگ و طعم کیک تاثیر محسوس ونامطوبی نداشته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.