مقاله تثبیت طعم دهنده نعنا و بررسی خصوصیات آن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تثبیت طعم دهنده نعنا و بررسی خصوصیات آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تثبیت طعم دهنده نعنا و بررسی خصوصیات آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تثبیت طعم دهنده نعنا و بررسی خصوصیات آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تثبیت طعم دهنده نعنا و بررسی خصوصیات آن :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

میکروکپسول منتول با صمغ عربی و ژلاتین با استفاده از روش کواسرویشن مرکب تهیه شد. با توجه بهه سهمی بودن ترکیبات آلدهیدی در اینجا از تانیک اسید برای اتصال متقابل استفاده گردید.در این مقاله به تاثیر ترکیب درصد مواد هسته و دیواره بر روی شکل و بازده میکروکپسوله کردن پرداخته شهد . میکروسفرهای تهیه شده کروی و دارای سطوح صاف بودند. نتایج مربوط به بازده نشان داد که با افزایش ترکیب درصد مواد هسته و دیواره و همچنین افزایش نسبت هسته به دیواره، بازده افزایش مییابد. میکروسفرهای تهیه شده با ۳% منتول و ۲% دیواره، دارای بازده ۷۰۰۸ % میباشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.