مقاله بررسی تاثیر امواج مایکروویو بر کنترل آفت شب پره هندی در محصول پسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر امواج مایکروویو بر کنترل آفت شب پره هندی در محصول پسته دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر امواج مایکروویو بر کنترل آفت شب پره هندی در محصول پسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر امواج مایکروویو بر کنترل آفت شب پره هندی در محصول پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر امواج مایکروویو بر کنترل آفت شب پره هندی در محصول پسته :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
شب پره هندی مهمترین آفت انباری پسته محسوب می شود. روش تیمار گرمایشی به کمک امواج مایکروویو در کنترل آفات انباری شیوه نوینی است که به سبب سرعت در اجرای کار و عدم به جا گذاشتن پسماندهای مضر و مخرب محیط زیست به عنوان جایگزینی مناسب برای استفاده از سموم شیمیایی در عملیات آفت کشی محصولات کشاورزی معرفی شده است. در این تحقیق با قرار دادن محصول پسته آغشته شده به لارو سن پنج آفت شب پره هندی در یک موج مایکروویو مشخص، درصد مرگ و میر آفت و کاهش وزن محصول بررسی شد. نتایج نشان داد که درصد مرگ و میر آفت در زمان های ۳۰، ۴۰ و ۵۰ ثانیه به ترتیب ۳۳/۶۳، ۹۶ و ۱۰۰ می باشد. اثر تیمار مایکروویو بر کاهش وزن محصول معنی دار بود بطوریکه این مقدار در زمان های ۳۰، ۴۰ و ۵۰ ثانیه به ترتیب ۰۳۶/۰، ۱۱۶/۰ و ۲۰۹/۰ درصد (بر حسب وزن کل) بود. این تحقیق در بهار ۱۳۹۰ و در دانشگاه فردوسی مشهد صورت پذیرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.